Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Microsoft Visio Professional 2019 - Költöztethető

  Kategória: Irodai programok

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Termékkulcs

  • 13 550 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A Visio 2019 Professional a vizualitás következő szintjére visz. Ez megkönnyíti az intuitív folyamatábrák, hálózati diagramok, szervezeti diagramok, alaprajzok, műszaki tervek és egyebek készítését modern formák és sablonok felhasználásával, a legújabb irodai tapasztalatokkal.
  Készítsen bármilyen professzionális diagramot kész sablonokkal és formák ezreivel, amelyek segítenek megfelelni az ipari szabványoknak. A megszokott Office-élménynek köszönhetően könnyedén hajthat végre általános folyamatábra-tevékenységeket.

   

  A telepítéshez Windows 10 operációs rendszer szükséges.

  A szoftvert IDE kattintva tudja letölteni.

  A szoftvert egyszerre egy eszközön tudja használni viszont átruházható másik eszközre valamint korlátlanul újratelepíthető.

   
  A használatra kész sablonokkal és a testreszabható alakzatok ezreivel gyorsan dolgozhat. Csoportmunka és diagramok egyszerű megosztása A diagramok valós idejű adatokkal is összekapcsolhatók, így valós idejű elemzések alapján gyors döntések hozhatók.

   


  Rugalmas szerkesztés

  Az alakzatok az elrendezésük és kapcsolataik elvesztése nélkül is módosíthatók – például egyszerűen, a már elvégzett munka elvesztése nélkül módosítható egy diagram megjelenése.


  Valós idejű jelenlétjelzők

  A felhőbe mentett fájlok esetén egy jelenlétjelző mutatja, mely diagramrészeken dolgoznak éppen mások is.

  Párhuzamos csoportmunka

  Látható, hogy ki melyik részén dolgozik egy diagramnak, illetve értesítés kérhető a változásokról, amelyek át is vezethetők a fő fájlba.


  Többféle adatforrás támogatása

  A Visio támogatja a Microsoft Excel-munkafüzeteket, a Microsoft Access-adatbázisokat, a Microsoft SharePoint Foundation-listákat, a Microsoft SQL Server-adatbázisokat, a Microsoft Exchange Server-címtárakat, valamint az Azure Active Directoryt és az egyéb OLEDB- és ODBC-adatforrásokat.

  Adatvezérelt diagramszerkesztés

  Szervezeti diagramok automatikus létrehozása különböző adatforrásokból (például: Excel, Exchange, Azure Active Directory).

   

  A mennyiségi szerződésből származó szoftverlicencek az eredeti eladó tiltása ellenére is az eredeti hardverkötöttség nélkül jogtisztán továbbértékesíthetők az EU 2009/24/EK irányelve, valamint az Európai Bíróság 2012-es C-128/11. határozata alapján.

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Windows
  Szoftvercsalád: Microsoft Visio Professional
  Költöztethető: Igen
  Aktiválási mód: Online aktiválás
  Tulajdonságok: Folyamatábra- és diagramkészítő
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Microsoft Visio Professional 2019 - Költöztethető termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek