Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Mighty Fight Federation

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1096690

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A Mighty Fight a klasszikus 3D-s aréna harcosok visszatérése, de a harci játék alapjaira összpontosít. Válasszon egy karakterlistából, amelyek mindegyike külön és mély kombinációs lehetőségekkel rendelkezik. Használd a játék Hype mechanikáját az ellenfeleddel való zónázáshoz, elkerüléshez, szembeállításhoz és elmejátékokhoz. A Mighty Fight ötvözi a régit az újjal a party-fighter műfaj új, versenyképes csavarjában.

  Hype Energy

  A sebzés és a sebzés a Hype Energy felhalmozódását eredményezi. Ez a kétszintű erőforrás a megszakítókra, a Hype Cancels-ra vagy a Hype Factor aktiválására költhető.

  Breakers


  A ütéstől vagy a visszaütéstől kezdve elkölthetsz egy rúd Hype Energy -t egy Breakerre, hogy azonnal megfordítsd ellenfeled kombóját, és visszaütési állapotba kerüljön. Időzítse pontosan, és kap egy ingyenes Red Breaker -t.

  A Hype megszakad


  Támadás közben eltölthetsz egy ütemet a Hype Cancel-ból. Ez lehetővé teszi kombók létrehozását olyan mozdulatokból, amelyek egyébként nem kapcsolódnak egymáshoz, vagy elkerülhetők a veszélyes helyzetek.

  Hype faktor


  A Hype Factor aktiválásához költse el mindkét Hype Energy rúdját. Ebben a módban nem épít Hype-ot, de egy rövid ideig a sebzési teljesítménye és a sebessége megnövekszik, és lassan visszanyeri elvesztett egészségét.

  Hype támadások


  Mérkőzésenként egyszer, bármikor, pusztító Hype Attack-et dobhatsz ki. Használja ezeket egy olyan ellenfél megbüntetésére, aki bizonytalan helyzetbe hozta magát. Minden karakternek más Hype Attackje van, eltérő használati esetekkel.


  Az űr hatalmas kiterjedésében egy hihetetlen kozmikus erejű lény, akit csak Hyperion néven ismernek. Azzal a képességgel, hogy a valóságot akarata szerint tudja hajlítani, összegyűjtötte a multiverzum legfelkapottabb harcosait. Az ő célja? Hogy szembeállítsuk őket az univerzum legfelvillanyozóbb fizetős eseményén: a Mighty Fight Federationben!


  • Többjátékos Mayhem:
   Harcolj akár 4 játékossal helyben és online
  • Játssz egyedül:
   Tapasztalja meg a „mi lett volna, ha” befejezéseket az Arcade módban, és élvezze a játékon belüli oktatóanyagokat és a képzési módot.
  • Válaszd ki a karaktered: Válassz a 13 egyedi játékstílusú, különleges karakterből álló névsorból. Helyezzen csapdákat, dobja ki a robbanó lövedékeket, és rohanjon le kombókkal. Találd meg a játékmódhoz illő stílust
  • Harcolj vagy repülj: Gyűjts energiát, amit kombinált megszakítókra költhetsz, vagy fordítsd mindezt a Hype Factor aktiválására, amely megfordíthatja a csata irányát. A helyes választás mindent megváltoztathat
  • The Hypest Soundtrack:
   Gyilkos filmzene Tee Lopes (Sonic Mania), James Landino (RWBY, No Straight Roads), Vince DiCola (Rocky IV, Transformers) és Manami Matsumae (Mega Man, Shovel Knight) zenéjével.
  • Egyre növekvő karakterlista
   A Mighty Fight továbbra is gyarapítja a harcosok névsorát új eredeti és keresztezett karakterekkel!

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Akció
  Megjelenés dátuma: 2021-02-26
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek