Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS okosóra fekete (6940447104463)

  Kategória: Okosóra

  Cikkszám: 6940447104463

  • 124 755 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Határozza meg a hosszú akkumulátor-élettartamot.

  Újradefiniálja a hosszú akkumulátor-élettartamot. A TicWatch Pro 5 lenyűgöző akkumulátor-élettartamot kínál: 80 óra intelligens módban és akár 45 nap alap módban. Az ütemezett vagy intelligens alapmóddal a TicWatch Pro 5 dinamikusan alkalmazkodik az Ön életstílusához, és erőfeszítés nélkül, megszakítás nélkül kiterjeszti tevékenységeit.


  Töltse fel pillanatok alatt.

  A TicWatch Pro 5 új gyorstöltési technológiájával mindössze 30 perc alatt tölthet fel 0-65%-ot. Ha szorít az idő, órája akár egész nap is működik egy 15 perces gyorstöltéssel.


  Színek, amelyek nyomon követik a pulzust.

  Válasszon a 18 élénk, rendkívül alacsony fogyasztású kijelzőszín közül, hogy illeszkedjen stílusához. Könnyedén követheti pulzusszámát edzés közben, mivel a háttérvilágítás a szívverés ritmusához igazodik. Hat színzóna a nyugodt akvamarintól a tüzes narancson át a tüzes skarlátig egy pillantással jelzi a bemelegítési, kardio- vagy veszélyes pulzuszónákat.


  Robusztus, megbízható, strapabíró.

  A US-MIL-STD 810H szerint tesztelt TicWatch Pro 5 a környezeti igénybevételek széles skálájának ellenáll, mint például az eső, homok, jég, ütés és vibráció, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal néz szembe.


  Pontosság mindenhol.

  A TicWatch Pro 5 mind az öt globális műholdrendszerhez – GPS, GLONASS, Galileo, QZSS és Beidou – hozzáfér, hogy a világ bármely pontján a legpontosabb helyzetadatokat kapja. A sűrű erdőktől a városi felhőkarcolókig navigáljon magabiztosan, és könnyedén jelölje ki az utat.


  Legyen tájékozott.

  Maradjon tájékozódva, találjon vissza a táborba, vagy irányítsa el Magát olyan helyekre, amelyeket még nem látott. A TicWatch Pro 5 beépített iránytűjével bármilyen terepen eligazodhat. Csak érintse meg a beállításához, és mozgassa a csuklóját, hogy megtudja, milyen messze van a kívánt iránytól.


  Emelje játékát új szintre.

  Legyen szó kétórás, meredek ösvényfutásról vagy egy hosszú hegymászási napról, a TicWatch Pro 5 lehetővé teszi a légköri nyomás és a magasság változásainak nyomon követését lineáris előzménydiagramok segítségével, hogy naprakészen tartsa Önt.


  5 mérőszám, 90 másodperc, 1 egyszerű megoldás

  A TicWatch Pro 5 legkorszerűbb algoritmusai mindössze 90 másodperc alatt 5 kulcsfontosságú egészségügyi mutatót szolgáltatnak: pulzusszám, véroxigén, légzésszám, stresszszint és szív egészsége. Készítsen pillanatképet általános jólétéről bármikor, bárhol.


  Minden találattól minden kockázatig.

  Vegye kézbe szíve egészségét, és legyen proaktív a lehetséges kockázatokkal kapcsolatban. A TicWatch Pro 5 legmodernebb érzékelője a hét minden napján, 24 órában figyeli a pulzusát, átfogó képet adva szíve egészségéről azáltal, hogy figyelmeztet a magas/alacsony pulzusszámra nyugalomban és edzés közben. Az irregular Heart Beat (IHB) érzékelő technológia számos szívritmuszavart azonosít, beleértve a pitvarfibrillációt, a korai szívverést, a tachycardiát/bradycardiát, és valós idejű riasztást ad a lehetséges szívproblémákról


  Hasznos funkciók elérhető közelségben.

  A Google Wear OS legújabb verziójával felszerelt TicWatch Pro 5 az innovatív alkalmazások és szolgáltatások világát nyitja meg. Szerezzen új/feltáratlan útvonalakat szabadtéri kocogásához a Google Térkép csuklón viselhető útbaigazításával. A Google Wallet™️ lehetővé teszi, hogy bárhol koppintson és fizessen, ahol elfogadja a Google Pay fizetést, valamint fizethet bérletekkel, jegyekkel, igazolványokkal és egyebekkel. Fedezzen fel egyre több új alkalmazást a Google Playen, hogy optimalizálja élményét.


  Mindig naprakész, még útközben is.

  Keressen egyszerre több értesítés között, majd egy gyors érintéssel válaszoljon. A Google Wear OS lehetővé teszi az értesítések böngészését, elvetését vagy az értesítések végrehajtását. A hívásfogadás és -kezdeményezés funkcióival párosulva a TicWatch Pro 5 kapcsolatot tart fenn.


  Optimalizálja stílusát.

  A beépített Timeshow alkalmazásban több mint 1000 óra számlappal és rendszeresen hozzáadott új témákkal számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy megfeleljen stílusának, hangulatának vagy csak szórakozásból néhány érintéssel.
  Egyéb tulajdonságok
  Kijelző méretei: 1.43 inch
  Kompatibilis operációs rendszer: Android
  Ajánlott: Uniszex
  Szíj/karperec anyaga: Szilikon
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek