Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Modecom MC-5200U Vezetékes Billentyűzet - Angol (UK)

  Kategória: Billentyűzet

  Cikkszám: K-MC-5200U-100

  • 11 560 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-3 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Ollós mechanizmus

  A MODECOM MC-5200U billentyűzet ollós típusú mechanizmuson alapul. Az ollós mechanizmus a nevét a mozgatható és hajlékony lábaknak köszönheti, amelyek alakja ollóra hasonlít. Az "ollós" lábakkal a membránhoz rögzített billentyűzet nemcsak kényelmessé, hanem egyszerűen kellemesen gépelhet a billentyűzeten. A billentyűzet használója úgy fogja érezni, hogy ujjai egyenletes tempóban áramlanak a puha és kellemes tapintású billentyűkön. Az ollós típusú billentyűk nagyon gyorsan reagálnak a nyomásra. Emellett kellemes, nagyon halk hangot adnak ki, amelyet csak a felhasználó hall. Ezt a fajta mechanizmust általában a laptopokban használják.


  Ideális otthoni vagy irodai munkához

  A minimalista kialakítás tökéletesen illeszkedik a modern és a klasszikus belsőépítészethez egyaránt. Az alkalmazott kapcsolótechnológiának (a laptopokból jól ismert ollós mechanizmus) köszönhetően a szöveg beírása vagy a számok feldolgozása MS Office környezetben élvezetes. Az ergonomikus és kényelmes billentyűzet remek választás lesz bármilyen irodai munkához.

  Hosszú kábel egy teljes méretű billentyűzetbe.

  A multimédiás gombokkal ellátott teljes méretű billentyűzet kényelmet jelent a munkavégzésben - a számokkal is, a könnyen hozzáférhető számszakasznak köszönhetően. A hosszú kábel - 1,8 méter - biztosítja a zavartalan munkavégzést.


  Alacsony billentyűprofil

  Nagyszerűen tud gépelni és dolgozni egy laptopon? Vagy ez a megszokás miatt van? A billentyűzetben használt ollós mechanizmus lehetővé teszi, hogy megszokott és kellemes módon dolgozzon.


  A kívánt csend

  Ha világosan elválasztja a határt a játékeszközök és a munkához vagy tanuláshoz használt eszközök között - ez a termék az Ön számára készült. A kapcsolók csendesek és kifejezetten a hosszú órákon át tartó gépeléshez lettek kialakítva.


  A billentyűzet dőlésszögének beállítása

  A billentyűzet lapos kialakítása javítja az ergonómiát és csökkenti a fáradtságot a többórás gépelés során. Ugyanakkor a lábaknak köszönhetően könnyen és kényelmesen beállíthatja a billentyűzet dőlésszögét. A billentyűzeten való munka kellemes lesz, és nem okoz kellemetlen kényelmetlenséget. Kiváló választás minden irodai munkához.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Modecom MC-5200U Vezetékes Billentyűzet - Angol (UK) termékhez

  Hasonló termékek