Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  MONARK

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1539620

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  INDÍTÁSI HÉT KÜLÖNLEGES


  A Játékról

  Descent into Madness: Ugorj a való világ ködének felfedezése és a rejtélyes túlvilágon belüli harc között. Hívj szövetségeseket, harcolj az ellenségekkel, és fejtsd meg az akadémiád körüli titkokat. Megmented a világot, vagy megőrülsz és elpusztítod magad?


  Into The Mist and Beyond : Merülj el egy sötét birodalomban, ahol a valóság és az én ütközik. A felfedezett titokzatos világok szürreális, sötét neo-fantasy stílusban kelnek életre, bonyolult karaktertervekkel és hangulatos beállításokkal.


  Az ego ereje: Erősítse meg egóját, és szabja testre ördögi megjelenését és képességeit. Oldja fel a különböző ördögöket, hogy parancsoljon a csatában, és használja a szabad formájú taktikai rendszert az egységeinek pozicionálására és a pusztítás rászabadítására az ellenségeire.

  Sztori


  Meddig mész el, hogy megmentsd azokat, akiket szeretsz? Tudsz szembenézni az Önt körülvevő fenyegetésekkel? Szembe tudnál nézni magaddal?
  Világod az őrületbe süllyed, amikor a titokzatos és halálos köd veszi körül a Shin Mikado Akadémiát. Annak érdekében, hogy megmentse barátait, belép a túlvilágba, egy démonokkal teli, a valós világon túli dimenzióba. Ezen a rejtélyes birodalmon belül meg kell tanulnod kihasználni a hiúság hatalmát, és meg kell varázsolnod egy ördögi zászlóaljat, amelynek ereje gazdájuk énjéből származik.

  Fejleszd az egódat különböző pszichológiai teszteken keresztül, hogy fokozd a Barátaid erejét, és vezesd harcba az erőidet, hogy harcolj az akadémiát megrontó hét „paktumhordozóval” és ellene. Fogadd el őrültséged erejét, hogy erőre kapj, de vigyázz, hogy ne mélyedj túl messzire, nehogy elveszítsd önmagad. Diáktársai és oktatói segítséget nyújtanak Önnek az egyetemen tapasztalható rendellenességek megoldásában.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2022-02-22
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a MONARK termékhez

  Hasonló termékek