Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    MONARK

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1539620

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    INDÍTÁSI HÉT KÜLÖNLEGES


    A Játékról

    Descent into Madness: Ugorj a való világ ködének felfedezése és a rejtélyes túlvilágon belüli harc között. Hívj szövetségeseket, harcolj az ellenségekkel, és fejtsd meg az akadémiád körüli titkokat. Megmented a világot, vagy megőrülsz és elpusztítod magad?


    Into The Mist and Beyond : Merülj el egy sötét birodalomban, ahol a valóság és az én ütközik. A felfedezett titokzatos világok szürreális, sötét neo-fantasy stílusban kelnek életre, bonyolult karaktertervekkel és hangulatos beállításokkal.


    Az ego ereje: Erősítse meg egóját, és szabja testre ördögi megjelenését és képességeit. Oldja fel a különböző ördögöket, hogy parancsoljon a csatában, és használja a szabad formájú taktikai rendszert az egységeinek pozicionálására és a pusztítás rászabadítására az ellenségeire.

    Sztori


    Meddig mész el, hogy megmentsd azokat, akiket szeretsz? Tudsz szembenézni az Önt körülvevő fenyegetésekkel? Szembe tudnál nézni magaddal?
    Világod az őrületbe süllyed, amikor a titokzatos és halálos köd veszi körül a Shin Mikado Akadémiát. Annak érdekében, hogy megmentse barátait, belép a túlvilágba, egy démonokkal teli, a valós világon túli dimenzióba. Ezen a rejtélyes birodalmon belül meg kell tanulnod kihasználni a hiúság hatalmát, és meg kell varázsolnod egy ördögi zászlóaljat, amelynek ereje gazdájuk énjéből származik.

    Fejleszd az egódat különböző pszichológiai teszteken keresztül, hogy fokozd a Barátaid erejét, és vezesd harcba az erőidet, hogy harcolj az akadémiát megrontó hét „paktumhordozóval” és ellene. Fogadd el őrültséged erejét, hogy erőre kapj, de vigyázz, hogy ne mélyedj túl messzire, nehogy elveszítsd önmagad. Diáktársai és oktatói segítséget nyújtanak Önnek az egyetemen tapasztalható rendellenességek megoldásában.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2022-02-22
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a MONARK termékhez

    Hasonló termékek