Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Monster Harvest

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1363350

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 3 005 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek
  Egy mezőgazdasági kaland csavarral!
  Készüljön fel egy életre szóló kalandra, miközben új életet kezd Planimal Pointban. Fejlessze saját farmját, építse és alakítsa át saját házát, készítse el saját bútorait, készítsen finom lekvárokat, és mutassa meg terményeit, hogy hűséges és ádáz társakat hozzon létre, akiket harcba szállhat!  A Planimal Pointon keresztüli utazás során különös Slimes-eket fedezhet fel, amelyek oly módon változtathatják meg terméseiteket, ahogyan azt soha nem is gondolta volna! Az évszaktól, a Slime-től vagy a mutált terméstől függően akár 72 különböző mutációt is létrehozhat!


  A planimalák hűséges mutáns növények, amelyek vastagon és vékonyan melletted maradnak. Kulcstársai lesznek számodra, miközben a Planimal Pointon kalandozsz, izgalmas körökre osztott csatákban vesznek részt, és kazamaták felfedezése közben próbálod lerombolni a gonosz SlimeCo-t.  A Planimal Point három egyedi évszakkal rendelkezik, amelyek befolyásolják a játékmódot, a furcsa időjárás és az évszakok megváltoztatják azt, amit termeszthetsz – vigyázz a furcsa mutációkra, amint szezononként változnak!


  A Monster Harvest legjobb farmjának felépítésére és testreszabására többféleképpen is lehetőség van! Készítsen és helyezzen el több tucat tárgyat, és emelje gazdaságát a következő szintre kézműves tárgyak megalkotásával! Oldja fel az öntözőcsöveket, a pácolót és egyebeket, hogy frissen betakarított terményeit piacra kész termékekké alakítsa.


  • Farm mutánsokkal! Használjon mágikus iszapokat a farmján termesztett növények mutációjához.
  • Gyűjthető Planimal társak! Egyes iszapok Planimalsá változtatják a terményeket!
  • Vedd csatába hűséges társaidat, miközben meg akarod menteni a Planimal Pointot az Evil SlimeCo-tól.
  • Három egyedi évszak: Száraz, Nedves és Sötét – A furcsa időjárás és az évszakok megváltoztatják azt, amit a játékos tud termeszteni.
  • Merüljön el Planimal Point városába – Fedezze fel az ott élő embereket és lényeket, építsen kapcsolatokat, hogy kedvezményeket kapjon az üzletekben.
  • Készítsen több tucat terméket a farmja és a háza számára.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2021-08-31
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Monster Harvest termékhez

  Hasonló termékek