Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Monster Harvest

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1363350

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 780 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek




    Egy mezőgazdasági kaland csavarral!
    Készüljön fel egy életre szóló kalandra, miközben új életet kezd Planimal Pointban. Fejlessze saját farmját, építse és alakítsa át saját házát, készítse el saját bútorait, készítsen finom lekvárokat, és mutassa meg terményeit, hogy hűséges és ádáz társakat hozzon létre, akiket harcba szállhat!



    A Planimal Pointon keresztüli utazás során különös Slimes-eket fedezhet fel, amelyek oly módon változtathatják meg terméseiteket, ahogyan azt soha nem is gondolta volna! Az évszaktól, a Slime-től vagy a mutált terméstől függően akár 72 különböző mutációt is létrehozhat!


    A planimalák hűséges mutáns növények, amelyek vastagon és vékonyan melletted maradnak. Kulcstársai lesznek számodra, miközben a Planimal Pointon kalandozsz, izgalmas körökre osztott csatákban vesznek részt, és kazamaták felfedezése közben próbálod lerombolni a gonosz SlimeCo-t.



    A Planimal Point három egyedi évszakkal rendelkezik, amelyek befolyásolják a játékmódot, a furcsa időjárás és az évszakok megváltoztatják azt, amit termeszthetsz – vigyázz a furcsa mutációkra, amint szezononként változnak!


    A Monster Harvest legjobb farmjának felépítésére és testreszabására többféleképpen is lehetőség van! Készítsen és helyezzen el több tucat tárgyat, és emelje gazdaságát a következő szintre kézműves tárgyak megalkotásával! Oldja fel az öntözőcsöveket, a pácolót és egyebeket, hogy frissen betakarított terményeit piacra kész termékekké alakítsa.


    • Farm mutánsokkal! Használjon mágikus iszapokat a farmján termesztett növények mutációjához.
    • Gyűjthető Planimal társak! Egyes iszapok Planimalsá változtatják a terményeket!
    • Vedd csatába hűséges társaidat, miközben meg akarod menteni a Planimal Pointot az Evil SlimeCo-tól.
    • Három egyedi évszak: Száraz, Nedves és Sötét – A furcsa időjárás és az évszakok megváltoztatják azt, amit a játékos tud termeszteni.
    • Merüljön el Planimal Point városába – Fedezze fel az ott élő embereket és lényeket, építsen kapcsolatokat, hogy kedvezményeket kapjon az üzletekben.
    • Készítsen több tucat terméket a farmja és a háza számára.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2021-08-31
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Monster Harvest termékhez

    Hasonló termékek