Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  MotoGP 15

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 355130

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 905 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Készen állsz a MotoGP™15 új kihívásaira? Versenyezz a MotoGP™, Moto2™ és Moto3™ versenyzők ellen a 2015-ös bajnokság 18 pályáján a világbajnoki cím megszerzéséért!

  A MotoGP™15 visszatért egy sor új funkcióval, amelyek még átfogóbb és lenyűgözőbb élményt garantálnak. A karrier mód kibővült a Personal Teams bevezetésével, a mesterséges intelligencia és a fizikát átdolgozták és optimalizálták a kerékpár és a motoros közötti jobb interakcióval, és egy új játékmód segítségével próbálja meg legyőzni az egyes kategóriák legjobb versenyzői által felállított időt. .

  A MotoGP™15 lehetővé teszi a játékosoknak, hogy első kézből tapasztalják meg a motorozás legizgalmasabb bajnokságának adrenalinnal feltöltött világát!

  MI ÚJSÁG

  Személyes csapatok
  A Karrier módban most először hozhat létre saját személyes csapatot: vásárolja meg a kívánt kerékpárt, válassza ki a csapat nevét és logóját, amely a legjobban képviseli saját személyes stílusát, és testreszabhatja csapata színét és színeit! Minden verseny végén, bármilyen módban, GP krediteket kap a pályán elért eredmények és az elért célok alapján. Ahogy a hírneve növekszik, egyre előkelőbb szponzorok figyelmét vonzza majd magára, akik egyre nehezebb célok elérésére fognak kérni.

  Fizika és AI
  Az új lovasmodell azt jelenti, hogy a kerékpár viselkedése még közelebb áll a tényleges versenyprototípusokhoz, így magával ragadóbb és hitelesebb élményt nyújt. A továbbfejlesztett gumiabroncs-szimuláció az új kerékpárfizikával kombinálva még precízebb és izgalmasabb vezetési élményt garantál. A lovas és a kerékpáros immár továbbfejlesztett szimbiózist élvez: minden ugrás a pályán, minden alkalommal, amikor a versenyző erősen fékez, minden alkalommal, amikor a kerékpár sodródni kezd, a versenyző erre dedikált animációkkal reagál.
  A továbbfejlesztett mesterséges intelligencia nagyobb és reálisabb kihívást garantál: a riválisok immár határozottabbak és hatékonyabbak az előzéseknél, több hibát követnek el, feszegetve a határokat, és az idők közelebb állnak a valós társaikéhez.

  Beat the Time
  Az új Beat The Time móddal próbára teheted képességeidet úgy, hogy egy kört megteszel, és megpróbálod megdönteni az egyes osztályok bajnokai által felállított rekordot, ugyanazzal a kerékpárral, amelyen ők is jártak, ugyanazzal a beállítással. Megvan, ami ahhoz kell, hogy egyenlő feltételek mellett legyőzze a legjobbakat?

  A JÁTÉK JELLEMZŐI

  Offline játékmódok
  Tedd próbára magad számos különböző játékmódban: vágj azonnal a pályára egy Instant Race-szel, tedd testre az eseményt és a kerékpárodat a Grand Prix módban való versenyzéshez, vagy vegyél részt mind a 18 Grand Prix-n a bajnokságban. Állíts fel rekordokat a Time Attack játékkal, és éld át újra a MotoGP™ 2014 bajnokság leglátványosabb pillanatait a Real Events segítségével, vagy nézz szembe a múlt kihívásaival a 2-Stroke Events módban.

  Online játékmódok
  Az akár 12 játékos online játékával kihívhatod barátaidat Grand Prix és Championship módokban. Próbáld ki a Részidő módot, ahol csak a legkövetkezetesebb versenyzőnek van esélye a győzelemre: győzd le riválisaid szektorrészidejét a lehető legtöbb körön keresztül!
  A nemzetközi ranglistákra is feljuthatsz, hogy bajnok legyél a MotoGP™ Sprint szezonban, egy olyan versenysorozatban, ahol a kihívás szintje minden új versennyel növekszik.

  Névjegyzék
  A 2015-ös motoros világbajnokság teljes hivatalos névsora vár rátok! A játékban a MotoGP™, Moto2™ és Moto3™ kategóriák összes versenyzője és csapata szerepel 2015-ből és 2014-ből. Hozzájuk csatlakoznak a múlt legendái, Wayne Gardnertől az NSR 500-ason Noriyuki Hagáig az YZR500-ason: tudod? megszelídíteni ezeket a motorokat kétütemű motorjaikkal és elektronika nélkül?

  Számlista
  A MotoGP™15-ben a 2015-ös bajnokság mind a 18 hivatalos pályáján versenyezhetsz.
  • Losail nemzetközi körverseny
  • Amerika körútja
  • Termas de Río Hondo
  • Circuito de Jerez
  • Le Mans
  • Autodromo del Mugello
  • Barcelona-Katalónia
  • TT Assen
  • Sachsenring
  • Indianapolis Motor Speedway
  • Automotodrom Brno
  • Silverstone Circuit
  • Misanói Világkör Marco Simoncelli
  • MotorLand Aragón
  • Twin Ring Motegi
  • Phillip Island
  • Sepang Nemzetközi Körverseny
  • Comunitat Valenciana – Ricardo Tormo
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Versenyzés Sport Szimuláció
  Életkor: 3+
  Megjelenés dátuma: 2015-06-23
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a MotoGP 15 termékhez

  Hasonló termékek