Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    MPM MOD-36 vezeték nélküli kézi porszívó

    Kategória: Álló porszívók

    Cikkszám: MOD-36

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Rendkívül praktikus függőleges kéziporszívó tökéletes minden felület tisztítására - szőnyeg, parketta stb. Könnyű és kényelmesen használható. Funkcionalitása és tartozékai révén a takarítás nélkülözhetetlen eszközévé válhat. MOD-36 porszívóval használhatja normál padlóporszívóként és kézi modellként kanapék, fotelek vagy autókárpitok tisztításához.

    Könnyedén  leválaszthatja a tartozékokat (kefék, aluminium cső), és elrejtheti a porszívócső belsejében. A tisztítás minősége elsősorban a jó szűrőrendszernek köszönhető. A MOD-36 porszívó ciklonkamrát használ egy kiegészített előszűrővel. Az átlátszó portartály 0,8 literes űrtartalmú és nagyon könnyen üríthető.
    A MOD-36 porszívó akkumulátorról működik . Ez az akku eltávolítható, a töltés közvetlenül a porszívóban vagy az eltávolított modulban is lehetséges. Teljesen feltöltött állapotban porszívó 30 percig működik.

    A porszívó fogantyújában egy kapcsoló és akkumulátor fogyasztásjelző találhatók.
    A szívóerő szabályozott - a tisztítandó felületektől függően választhat a készülék gyengébb vagy erősebb teljesítményét.

     

    Egyéb tulajdonságok
    Terméktípus: Porzsák nélküli porszívó Függőleges porszívó
    Tápellátás típusa: Akkumulátor
    Teljesítmény: 120W
    Szívás típus: Száraz
    Zajszint: 82dB
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a MPM MOD-36 vezeték nélküli kézi porszívó termékhez

    Hasonló termékek