Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  My Child Lebensborn

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1114070

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 12 885 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek  A „My Child: Lebensborn” egy történetvezérelt nevelési játék, amely igaz eseményeken alapul. Játssz Karin vagy Klaus örökbefogadó szülőjeként, és tapasztald meg, milyen küzdelmeken mennek keresztül.

  A játékos döntése nemcsak a gyermek érzéseit befolyásolja, hanem a választásokon keresztül személyiségét és világnézetét is fejleszti. Játékosként dolgoznod kell, hogy pénzt keress, főzz, kézműveskedj és játssz a gyerekekkel a nevelés során.

  Játék karakter bemutatkozás
  Választhatsz, hogy örökbe fogadsz egy fiút, Klaust vagy egy lányt, Karint, és átsegíted őket gyermekkoruk legnehezebb időszakain. Szülőként adj nekik megfelelő útmutatást és gondoskodást.  A mindennapi élet interakciója
  A játék tele van a szimulált nevelés valósághű elemeivel. Ki kell egyensúlyoznia az idejét és az erőforrásait, hogy el tudja látni gyermekét – többet kell játszania gyermekével, vagy túlóráznia kell, hogy jobb ételt engedhessen meg magának?  A gyerekekről való gondoskodás a gyámság egyik legfontosabb feladata is, az étkezés, a fürdés, az iskola és a bevásárlás mellett dolgoznia kell, mesélnie kell nekik, meg kell varrnia a ruháit, és mindenekelőtt írjanak leveleket, hogy segítsenek nekik megtalálni az igazságot és rokonaikat. Válaszokat talál a nehéz kérdésekre; történelmükről, a gyűlöletről, a zaklatásról és a hibáztatásról.  Szabadidős tevékenység
  Ne felejtsen el időt tölteni a játékkal a gyermekével, amikor zaklatják és lehangolják, hiszen rengeteg szabadidős tevékenység van, amelyek újra felvidítják, és bátorságot adnak ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal.  Labdázhat, horgászhat, festhet, bogyókat szedhet, süthet és megajándékozhatja gyermekét egy különleges ünnep alkalmával – ki tud ellenállni az ajándék csábításának?  Növekedési Útmutató
  A szülői nevelés nehéz lesz, mivel gyermeke ellenséges és gyűlölködő környezetben nő fel. Tapasztalja meg, hogy az ellenség iránti gyűlölet még a béke idején is okozhat áldozatokat. Megtapasztalhatja, hogy gyermekének milyen szenvedést kell átélnie az ellenséges és bántalmazó társadalom miatt, miközben nézi, ahogy elveszti melegségét és boldogságát.

  Tudsz segíteni gyermekednek megbirkózni a gyűlölet hatásaival?
  A játék díjai
  Ez a játék számos díjat nyert, köztük a "BAFTA - Beyond Entertainment Games Award" , a "TapTap 2018 legjobb dráma díja" , a "Norwegian National Game 2018 legjobb kisképernyős játék díja" és a "Golden Tea Award 2019 Best Indie Game Award" díjat . A játékosok nagyon dicsérték gazdag cselekménye és valódi érzelmi élménye miatt.

  Készen állsz, hogy megtapasztald az öröm és a bánat utazását?
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Szimuláció, Könnyed, Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2021-05-31
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek