Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Nedis HTIP700WTW SmartLife Infravörös hősugárzó

  Kategória: Hősugárzók

  Cikkszám: HTIP700WTW

  • 88 520 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Ez a Nedis Smart Wi-Fi infrapaneles fűtés tökéletes megoldás akár 18 m²-es helyiségek hatékony és eredményes fűtésére.
  Fejlett funkcióival és előnyeivel ez a fűtőberendezés kiváló teljesítményt és kényelmet kínál, kényelmes környezetet biztosítva a nappaliban, de hobbiszobában is használható.

  A Nedis Smart Wi-Fi infrapaneles fűtés a legmodernebb szénkristályos fűtési technológiát alkalmazza, garantálva az energiahatékony működést, miközben kordában tartja az energiaszámlákat.
  Élvezze a hangulatos légkört zavaró zajok vagy kellemetlen szagok nélkül, amelyek általában a hagyományos fűtési módszerekhez kapcsolódnak.
  Fűtéséhez a sokoldalú lapos fűtőpanel nem igényel mást, mint egy konnektort.

  A panelfűtés infravörös sugárzással közvetlen hőt termel, amely nem a környezeti levegőt melegíti, hanem a helyiség összes elemét (a személyeken kívül a falakat, a mennyezetet, a padlót és a bútorokat is), amelyek ezután fokozatosan kibocsátják a tárolt hőt a helyiségbe.

  A kívánt szobahőmérséklet fenntartása könnyedén elérhető a programozható digitális termosztáttal.
  Állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és a fűtőberendezés intelligensen fenntartja azt, stabil és kényelmes környezetet biztosítva.
  Használja ki a programozható heti időzítő előnyeit a felhasználóbarát alkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén ütemezze a fűtést a napi rutinjának megfelelően.

  A nagyobb kényelem érdekében a kezelőpanel LCD kijelzővel rendelkezik, amely diszkréten a fűtés hátoldalán található.
  Vezérelje könnyedén a beállításokat távolról, a mellékelt távirányítóval, biztosítva a maximális kényelmet anélkül, hogy el kellene hagynia a kényelmes helyet.

  IP44 védettségével ezt a fűtőtestet úgy tervezték, hogy biztonságosan használható legyen a fürdőszobákban, meleget biztosítva a hideg reggeleken vagy a pihentető fürdés közben.
  Nyugodjon meg, tudva, hogy a túlmelegedés elleni védelmi funkció mindenkor garantálja a biztonságos használatot.

  A Nedis Smart Wi-Fi infrapaneles fűtés sokoldalú telepítési lehetőségeket kínál. Válassza ki, hogy vízszintesen vagy függőlegesen szereli fel a falra, így értékes helyet takaríthat meg.
  Alternatív megoldásként használja a felszerelt lábakat szabadon álló használatra, így bárhol elhelyezheti. Tapasztalja meg a maximális kényelmet a hangvezérlés funkcióval.
  Egyszerűen integrálja a fűtést a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexával a kihangosított működéshez, és adjon egy kis modernitást lakóteréhez.

  A fűtés irányítása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Nedis SmartLife alkalmazással könnyedén kezelheti, programozhatja és felügyelheti a fűtést távolról.
  Módosítsa a beállításokat, hozzon létre személyre szabott ütemterveket, és figyelje az energiafogyasztást – mindezt a tenyeréből.

  Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket kifejezetten jól szigetelt helyekre vagy alkalmi használatra tervezték.
  Győződjön meg arról, hogy lakóterülete megfelel az ajánlott szigetelési követelményeknek az optimális fűtési hatékonyság érdekében
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Nedis HTIP700WTW SmartLife Infravörös hősugárzó termékhez

  Hasonló termékek