Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Nedis Intelligens Wi-Fi-s SmartLife LED izzó E27 ST64 5W 500lm (WIFILF10WTG125)

  Kategória: LED-es égők

  Cikkszám: WIFILF10WTG125

  • 6 750 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:


  Egyesítse a modern technológiát és a klasszikus megjelenést az Intelligens Izzószálas Lámpával. Közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli/Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik.
  Egyszerű beállítás
  A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre a Nedis® vezeték nélküli intelligens izzókra. Nem kell hozzá extra készlet és hubok csatlakoztatása: ez az otthoni automatizálás leegyszerűsítve.
  Az izzó fényerejének és színének szabályozása
  Csatlakoztassa őket, és okostelefonjáról vagy táblagépéről máris szabályozhatja a fényerőt, a világítást pedig a melegtől a hideg fehér fényig állíthatja. Ha pedig már nagyon okos kezd lenni, hangjával az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket.
  Ütemezés beállítása és párosítás más intelligens termékekkel
  Állítsa be az izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más Nedis® SmartLife termékekkel való párosítása által.
  Környezetbarát
  Otthona nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. A 6 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony izzók mintegy 470 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 40 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.
  A Nedis SmartLife
  Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik. Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

  • Közvetlenül csatlakozik a vezeték nélküli/Wi-Fi routerhez - így biztosítja a távoli vezérlés és ütemezés kényelmét

  • Szabályozható fényerejű, klasszikus stílusú izzó - az elegáns intelligens otthon érdekében

  • Párosítsa más, a Nedis® SmartLife választékba tartozó izzókkal és termékekkel - és hozzon létre környezeti jeleneteket!

  • Vezérelje az okostelefonja vagy táblagépe segítségével - vagy akár a hangjával, az Amazon Alexa vagy a Google Home használata esetén

   
  #Feszültség 220-240V
  Fogyasztás 5 W
  Foglalat E27
  Színhőmérséklet 2700 K
  #Élettartam óra 15 000 óra
  #Fényerő 500 Lm
  Magasság 172 mm
  Szélesség 125 mm
  Dimerelhető Nem
  Kialakítás Nagygömb forma
  Felhasználási hely Beltéri
  Energiaosztály F
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek