Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Neff T69YYV4C0 Indukciós főzőlap - Fekete

  Kategória: Indukciós főzőlapok

  Cikkszám: T69YYV4C0

  • 961 690 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Új fordulat a konyhában.
  Kezelje főzőlapját érintésvezérléssel! A mágneses, levehető Twist Pad Flex® biztosítja a főzőlap pontos és könnyű kezelését. Aktiválja a kívánt főzőzónát egy egyszerű érintéssel, majd forgassa el a gombot a kívánt fokozat kiválasztásához, és figyelje, ahogy a fények jelzik a melegedés állapotát. És ez még nem minden: a Twist Pad Flex® már a sütő és a kávéfőző vezérlésére is használható!

  Az Ön konyhája, az Ön ízlése, az Ön színe!
  Tükrözze kedvenc konyhai eszköze is az Ön egyedi stílusát! Válasszon a külön kapható Twist Pad Flex® és a négy színben kapható keretelemek közül a főzőlap megvásárlásakor. Zökkenőmentesen illeszkedik a munkalapba. És mivel az ízlésünkkel együtt a konyhánk is változik, a választási lehetőségek is rugalmasak. A Flex Designnak köszönhetően a kiegészítő elemeket tetszőlegesen cserélgetheti, így garantált minden készülék stílusos megjelenése.

  Flexibilis indukciós főzés.
  A Flex Induction segítségével még kreatívabban használhatja főzőlapját. Egyesítse a főzőzónákat egyetlen, egyenletesen fűtött felületté. A nagy zónát méretesebb edények esetén használja - vagy főzzön rajta rizst, pároljon zöldségeket és készítsen mártást. A főzőlap felismeri az edények méretét és alakját, és csak ott melegíti őket, ahol szükséges.

  Élvezze a főzést - és a főzőlap nyújtotta támogatást.
  Helyezze a főzőedényeket a felületre és kezdje el a főzést: a főzőlap azonnal felismeri az edény méretét, az alakját és pozícióját, és össze- vagy szétkapcsolja a Flex zónákat. Önnek csak a fokozatot kell kiválasztania. És ha egy edényt vagy serpenyőt át kell helyezni, minden beállítás automatikusan átkerül az új zónába. Ez aztán a főzés igazi öröme.

  Az okos főzőlapok egyszerűbbé teszik a mindennapokat.
  Kíváncsi, mi mindenre képes a főzőlapja? Adja hozzá főzőlapját Home Connect fiókjához és máris hozzáférhet a releváns információkhoz – amikor és ahonnan csak akarja! Használja ki a számos partnerünk által kínált izgalmas lehetőségeket. Kövesse figyelemmel főzőlapja állapotát, személyre szabhatja a főzőlapot további funkciók hozzáadásával, vagy akár a főzőlapról vezérelve a sütőt is előmelegítheti. Ezekhez és még több funkcióhoz közvetlenül a főzőlapon lévő Kedvencek gombbal férhet hozzá.

  A páraelszívó vezérlése sosem volt még ilyen egyszerű.
  Hogy tényleg csak a főzésre kelljen koncentrálnia. A páraelszívót a főzőlap és a csatlakoztatott Home Connect fiók automatikusan vezérli. Mindez egy algoritmus alapján történik, amely a főzés során továbbítja a főzőlap beállításait. Amint elkezdi a főzést, a páraelszívó automatikusan bekapcsol és beállítja a teljesítményét. Konyhája szagoktól és gőzöktől mentes, a páraelszívóról pedig nem kell többé az ujjlenyomatokat törölgetnie. A főzés új, könnyebb módja.

  Főzőlap, amely vezérli az elszívót.
  A főzőlapról vezérelhető elszívó az egyik olyan funkció, amely igazi kényelmet teremt a konyhában. A főzőlap bekapcsolásával a páraelszívó is automatikusan bekapcsol, így nem kell a részletekkel foglalkoznia, koncentrálhat a főzésre. (Meglévő Home Connect fiók esetén)

  Mondjon búcsút az odaégett ételeknek.
  Válasszon egyet az öt hőfokozat közül és a főzőlap jelzi, ha a serpenyő elérte a megfelelő hőmérsékletet. Az Extended Frying Sensor folyamatosan figyeli a serpenyőt, állandó hőmérsékletet biztosít, és megakadályozza, hogy az étel odaégjen. És ha a főzőlap csatlakozik a Home Connect apphoz, a szabadság új szintjét tapasztalhatja meg: válasszon ki egy receptet a Foodfitteryben és továbbítsa az Extended Frying Sensor beállításait a főzőlapra. Tudni fogja, mit kell tennie. Sütés, könnyedén.

  Hogy kedvenc beállításai mindig kéznél legyenek.
  Személyre szabhatja főzőlapját: a Home Connect segítségével hozzáadhatja kedvenc funkcióit a főzőlapjához, és közvetlenül a felhasználói felületen lévő Kedvencek gombon keresztül érheti el őket. A főzőlapról be- és kikapcsolja a páraelszívó világítását, vagy kombinálhatja a különböző beállításokat, hogy még egyszerűbben elkészíthesse kedvenc fogását. A Kedvencek használatához adja hozzá főzőlapját a Home Connect fiókjához.

  Még több hő, amikor csak szüksége van rá.
  A Power Boost az okos és időtakarékos megoldásunk a főzéshez. Egy pillantás alatt szeretné felforralni a tésztának való vizet? Egyszerűen aktiválja a Power Boos funkciót. Rugalmas hőhatás a főzéshez.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek