Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1836860

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 875 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Neptunia és SENRAN KAGURA egyesítik erőiket ebben a hack 'n slash RPG-ben! Párosíts 10 játszható karaktert, hogy átvághasd az ellenséges hordákat, tereld az elemeket, és különleges karakteres támadásokat hajts végre. Akkor találd meg a központod a Peaches & Cream Meditation minijátékkal, mielőtt nekivágnál a Yomi-Training játék utáni kihívásainak!

  Főbb jellemzők

  Amikor 2 lesz 1

  A Neptunia és a SENRAN KAGURA sorozat két harcoló nemzete most egyesítette erőit egy akciódús RPG-ben! Válassz 10 lehetséges karakter közül, köztük két új karaktert: Yuukit és Goh-t, és válassz két karaktert, hogy elindulhass a kalandon. Gyorsan válts a két kiválasztott karakter között a csatában! Ez a verzió egy új nehézségi beállítási lehetőséget is tartalmaz!

  A nindzsa művészete

  Minden karakter egyedi készségkészlettel rendelkezik, amely Ninja Art Skills néven ismert. Láncold össze nindzsa művészeti készségeidet, hogy a porban hagyd ellenségeidet. A nindzsák és a shinobi lövedékekkel is fel vannak szerelve, amelyek fizikai sérülést vagy átmeneti állapotbetegségeket okozhatnak, hogy lelassítsák az ellenséget.

  Maradjon stílusos a Spirit Gems segítségével

  Gyűjts spirituális drágaköveket a hasznos statisztika növeléséhez! A legenda szerint bizonyos kombinációkban való elrendezés még nagyobb lökést adhat...

  Igazi nindzsa harcos vagy?

  Találd meg a központodat a Peaches & Cream Meditation minijátékkal, hogy extra statisztikát kapj a csatában. Ráadásul tesztelje erejét a játék utáni tartalommal, a Yomi-Traininggel! A szakértő nindzsák és shinobik 8 különböző próbát játszhatnak, amelyek mindegyike nehéz korlátozásokkal rendelkezik!

  Sztori

  Gamninjustri – egy hely, ahol mindenféle nindzsák összegyűlnek.

  Ahogy a nemzetek daimjói között fokozódott az irányításért folytatott küzdelem, a feszültség nőtt a két nagy nemzet között, amelyek mindegyike otthont adott a harcművészetek egyik fő iskolájának.

  A Compa Style, amely elsajátította a Ninja Arts-t a Command Technique alapján.
  A Honeypa stílus, amely elsajátította az akciótechnikában gyökerező nindzsa művészeteket.

  A két tábor kíméletlen ügyességi versengésben rekedt a hegemónia elérése érdekében, de harc közben a mechanikus nindzsák titokzatos serege támadta meg őket.


  A mechanikus nindzsahadsereg egy pillanat alatt lerohanta a kisebb nemzeteket, és a Steeme Legion vezetője, Yoh Gamer bejelentést tett a világnak:

  Hamarosan kezdődik a szupernindzsa háború, amely eldönti a világ legerősebb iskoláját!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2022-05-11
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars termékhez

  Hasonló termékek