Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1836860

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 855 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Neptunia és SENRAN KAGURA egyesítik erőiket ebben a hack 'n slash RPG-ben! Párosíts 10 játszható karaktert, hogy átvághasd az ellenséges hordákat, tereld az elemeket, és különleges karakteres támadásokat hajts végre. Akkor találd meg a központod a Peaches & Cream Meditation minijátékkal, mielőtt nekivágnál a Yomi-Training játék utáni kihívásainak!

    Főbb jellemzők

    Amikor 2 lesz 1

    A Neptunia és a SENRAN KAGURA sorozat két harcoló nemzete most egyesítette erőit egy akciódús RPG-ben! Válassz 10 lehetséges karakter közül, köztük két új karaktert: Yuukit és Goh-t, és válassz két karaktert, hogy elindulhass a kalandon. Gyorsan válts a két kiválasztott karakter között a csatában! Ez a verzió egy új nehézségi beállítási lehetőséget is tartalmaz!

    A nindzsa művészete

    Minden karakter egyedi készségkészlettel rendelkezik, amely Ninja Art Skills néven ismert. Láncold össze nindzsa művészeti készségeidet, hogy a porban hagyd ellenségeidet. A nindzsák és a shinobi lövedékekkel is fel vannak szerelve, amelyek fizikai sérülést vagy átmeneti állapotbetegségeket okozhatnak, hogy lelassítsák az ellenséget.

    Maradjon stílusos a Spirit Gems segítségével

    Gyűjts spirituális drágaköveket a hasznos statisztika növeléséhez! A legenda szerint bizonyos kombinációkban való elrendezés még nagyobb lökést adhat...

    Igazi nindzsa harcos vagy?

    Találd meg a központodat a Peaches & Cream Meditation minijátékkal, hogy extra statisztikát kapj a csatában. Ráadásul tesztelje erejét a játék utáni tartalommal, a Yomi-Traininggel! A szakértő nindzsák és shinobik 8 különböző próbát játszhatnak, amelyek mindegyike nehéz korlátozásokkal rendelkezik!

    Sztori

    Gamninjustri – egy hely, ahol mindenféle nindzsák összegyűlnek.

    Ahogy a nemzetek daimjói között fokozódott az irányításért folytatott küzdelem, a feszültség nőtt a két nagy nemzet között, amelyek mindegyike otthont adott a harcművészetek egyik fő iskolájának.

    A Compa Style, amely elsajátította a Ninja Arts-t a Command Technique alapján.
    A Honeypa stílus, amely elsajátította az akciótechnikában gyökerező nindzsa művészeteket.

    A két tábor kíméletlen ügyességi versengésben rekedt a hegemónia elérése érdekében, de harc közben a mechanikus nindzsák titokzatos serege támadta meg őket.


    A mechanikus nindzsahadsereg egy pillanat alatt lerohanta a kisebb nemzeteket, és a Steeme Legion vezetője, Yoh Gamer bejelentést tett a világnak:

    Hamarosan kezdődik a szupernindzsa háború, amely eldönti a világ legerősebb iskoláját!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Akció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2022-05-11
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars termékhez

    Hasonló termékek