Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  NEStalgia

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 249550

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  "Rengeteg tartalommal és egy elbűvölő 8 bites világgal egyszerűen nem tévedhetsz" - The Escapist
  "A NEStalgia pontosan az, amire számíthat, ha az eredeti Final Fantasy és Dragon Warrior játékok közös világok lennének. Fantasztikus." - 1 FEL


  A NEStalgia egy eredeti többjátékos RPG, amelyet a hagyományos konzolos RPG-k dicsőségei ihlettek. Lényegében „A Dragon Warrior 3 és a World of Warcraft találkozása” a NEStalgia az RPG-játékok legjobb generációinak ötvözete.

  A játékosok klasszikus, körökre osztott csatákat vívnak többjátékos partikon, miközben élvezik a modern eszközöket, például a teljes értékű küldetésrendszert. Azok, akik inkább egyedül mennek, szinte minden szörnyet toborozhatnak a játékba, hogy velük harcoljanak, miközben felfedezik a NEStalgia kiterjedt 8 bites világának minden zegét.


  A NEStalgia játszható helyben egyjátékos módban vagy kis privát játékokban a barátokkal. A játék azonban a nagyobb dedikált szervereken van, ahol több mint 50 online játékos található. A dedikált szervereken próbára teheted erejét a NEStalgia kiegyensúlyozott és kompetitív PvP-csatáiban, vagy 8 bites gazdagságot szerezhetsz, ha ritka zsákmányt adsz el a játékos aukciós házon. Ha új barátokat szeretnél kalandozni, bármikor csatlakozhatsz, vagy létrehozhatsz egy egyéni céhet. A NEStalgia nehéz játékvégi tartalmainak megoldásához minden segítségre szüksége lesz.


  A NEStalgia folyamatosan fejlődik és bővül, így a játékosok folyamatosan új frissítésekre számíthatnak. A NEStalgia megvásárlása garantálja az összes jövőbeli frissítéshez és tartalombővítéshez való teljes hozzáférést, további költségek nélkül.

  A játékosok nyomon követhetik, hogy mi készül a NEStalgia jövőbeli frissítései során, ha felkeresik a Silk Games fejlesztői blogját: http://silkgames.com/blog/


  Egy „Új indie hős”, a 2012-es Független Játékok Fesztivál egyik legjobb nevezésePC Gamer
  "Gyönyörűen viszi vissza az MMO-t 1987-be" - Kotaku
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Sokszereplős többjátékos Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2014-04-15
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a NEStalgia termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek