Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Neverwinter Nights: Enhanced Edition Tyrants of the Moonsea

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1143400

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 950 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Az Ossian Studios által kifejlesztett és Luke Scull eredeti modulján alapuló Tyrants of the Moonsea új, továbbfejlesztett változata jelentősen kibővíti ezt a korábbi prémium modult azáltal, hogy 70%-kal több történetet és játékmenetet, valamint nagy mennyiségű új művészeti és hanganyagot ad hozzá. tartalom.

  A Hold-tengerként ismert zord határvidéket démonok ostromolják. Titokzatos kultusz alakult ki, amely a halálra és a pusztulásra hajlik. A káosz közepette a háború küszöbön áll a hatalmas városállamok és zsarnoki uralkodóik között. Madoc törpekereskedő kíséretében közeledsz Voonlar városához, éppen akkor, amikor az év legrosszabb hóvihara támad. Hamar rájössz, hogy csak te tudod megakadályozni a Hold-tenger teljes megsemmisülését egy legendás és ősi gonosz keze által...

  Fedezze fel a Hold-tenger áruló régióját, beleértve a hírhedt Zhentil-tornyot! Utazzon gyalog és lóval Cormanthor és Thar sötét és titokzatos vidékein, és hajóval a kalózok által fertőzött vizeken, és hajóról hajóra harcoljon. Találkozz kimondhatatlan erejű szörnyű ellenségekkel egy magas szintű kalandban, amely az ülés szélén tart. Ahogy a régi Moonsea csatakiáltás hangzik: "Mer... és vigyázz!"

  Jellemzők:
  • Bővítés méretű, magas szintű kaland több mint 20 órányi játékidővel
  • Használja a világtérképet a Moonsea régió 18 területének felfedezéséhez, beleértve a Zhentil Keepet, Cormanthort, Thar-t és a kiemelkedő városállamokat.
  • Toborozzon 5 különböző társat a partijára
  • 5 új szörny, amellyel meg kell küzdeni
  • 14 új NPC karakterportré
  • 35 perc inspiráló új zene, köztük izgalmas harci számok
  • 1000 sor új VO karakter

  A Tyrants of the Moonsea továbbfejlesztett kiadásának megvásárlása segít az Ossian Studios azon céljának támogatásában, hogy még több Dungeons & Dragons kalandot hozzon neked!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Szerepjáték
  Életkor: 12+
  Megjelenés dátuma: 2019-08-21
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Neverwinter Nights: Enhanced Edition Tyrants of the Moonsea termékhez

  Hasonló termékek