Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Nextool kempingzseblámpa (NE20016)

  Kategória: Kempinglámpák

  Cikkszám: NE20016

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tapasztalja meg a kiválóságot a kempingezés világában

  Ha következő kalandjához olyan felszerelésre van szüksége, amely megbízható fényforrást nyújt, akkor a Nextool NE20016 kempinglámpa tökéletes választás lehet Ön számára. Ez a multifunkciós lámpa nem csak hogy erős, hanem letisztult dizájnnal és okos funkcionalitással is rendelkezik, így bárhova magával viheti.

  Kimagasló fényteljesítmény és energiatakarékosság

  A lámpa magával ragadó 600 lumen maximális fényerejével kiválóan világítja meg a sötétebb területeket is, miközben a 5000 mAh kapacitású akkumulátora biztosítja, hogy akár 168 órán keresztül használhassuk kisebb fényerő mellett. A fényerő könnyen szabályozható, hiszen az eszköz számos üzemmóddal rendelkezik: alacsony, közepes és magas fehér fény mellett, nyújt még dinamikus színváltós atmoszféra fényt is.

  Egyedülálló használhatóság

  Különböző terepi körülmények között is nélkülözhetetlen társunk lehet a NE20016 modell. A készüléket egyetlen gomb segítségével irányíthatjuk, amellyel bekapcsolhatjuk a lámpát, valamint navigálhatunk a különböző fényüzenetek között. A beépített mágnes és a kampó segítségével egyszerűen rögzíthető a lámpa sátrakban vagy más fémfelületeken, megkönnyítve ezzel a használatot kempingezés, túrázás vagy akár otthoni tevékenységek során is.

  Modern technológia

  Az NE20016 kempinglámpa USB-C kábellel tölthető, így modern, napjaink technológiáival is kompatibilis. Tölthető powerbankról, számítógépről vagy bármilyen USB-C porttal rendelkező eszközről. A beépített akkumulátor töltöttségi szintjét könnyedén nyomon követhetjük, köszönhetően a látható töltöttségi szintjelzőnek, így mindig tudjuk, mikor szükséges újratölteni a készüléket.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek