Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Nikomax S/FTP CAT6 Patch kábel 10m - Szürke

  Kategória: UTP

  Cikkszám: NMC-PC4SE55B-100-GY

  • 8 830 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A patch kábeleket bármely kábelrendszerben használják, és arra szolgálnak, hogy kommunikációs vonalakat csatlakoztassanak aktív hálózati eszközökhöz, valamint a munkahelyi számítógépek hálózati eszközhöz csatlakozzanak. Nagy csatlakozási megbízhatóságot biztosítanak, és lehetővé teszik a gyors váltást bármilyen csatlakozási igényhez.

  A patch kábelek sodrott kábelekből készülnek, és olyan csatlakozókkal végződnek, mint például a T568B szabványnak megfelelő RJ45/8P8C. A patch kábel csatlakozóit dugóvédő védi, ami jelentősen megnöveli a reteszvédelemmel ellátott kábel élettartamát.

  A gyártás során minden Nikomax CAT6 és magasabb kategóriájú patch kábelt 100%-ban ellenőriztek a Fluke DSX segítségével. Ez biztosítja mind a teljesítményt, mind pedig a legszigorúbb követelményeknek való teljes megfelelést a magas jelátviteli tulajdonságok és a megbízható teljesítmény teljes élettartama során.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Nikomax S/FTP CAT6 Patch kábel 10m - Szürke termékhez

  Hasonló termékek