Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Nillkin Fast Wireless Charging Stand Pro vezeték nélküli töltőpad (6902048190122)

    Kategória: Vezeték nélküli töltők

    Cikkszám: 6902048190122

    • 10 875 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Élvezze a kényelmes és gyors töltést a Nillkin gyors vezeték nélküli indukciós töltőállvány Pro segítségével. A termék lehetővé teszi, hogy biztonságosan megújítsa a Qi-kompatibilis okostelefonok energiáját, miközben állványként is funkcionál, és nagyszerű kényelmet biztosít filmek és videók nézése közben. A termék számos népszerű telefonmodellel kompatibilis, maximum 15 wattos teljesítménnyel tölt, és hatékonyan vezeti el a hőt.


    Széles körű kompatibilitás
    Az indukciós töltő lehetővé teszi számos népszerű, Qi-szabvánnyal kompatibilis telefon energia gyors megújítását. Így könnyedén tölthetsz olyan modelleket, mint az iPhone 11 Pro, Samsung Note 10, Huawei Mate 30, Xiaomi 9, OnePlus 8 Pro, Oppo Ace2 és sok más. A masszív felépítés is plusz pont - a csúszásmentes betét stabil pozíciót biztosít, az ABS anyag pedig rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben.


    Töltő és praktikus állvány
    A töltő 15W, 10W, 7,5W vagy 5W teljesítményen képes megújítani a kompatibilis készülékek energiáját - az iPhone XS teljes töltése körülbelül 150 percig tart. A termék a töltő mellett állványként is jól működik. Függőlegesen vagy vízszintesen is lefektetheted a telefonodat, és kényelmesen nézheted kedvenc sorozatod egy epizódját vagy közvetíthetsz egy mérkőzést.


    A legmagasabb szintű biztonság
    A termék számos biztonsági funkcióval rendelkezik, így nem kell aggódnod a túlfeszültség, a túlmelegedés vagy a túláram miatt. A töltő hatékony hőelvezetéssel is kitűnik, és FOD funkciót kínál, amely automatikusan érzékeli a nem kívánt fémtárgyakat, és azonnal leállítja a töltési folyamatot.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek