Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    NILLKIN H+ PRO képernyővédő üveg (2.5D lekerekített szél, karcálló, UV szűrés, ultravékony, 0.2mm, 9H) ÁTLÁTSZÓ [Sony Xperia XZ1 (G8342)]

    Kategória: Kijelzővédő fólia

    Cikkszám: 5996457724055

    • 3 030 Ft
      Nettó ár: 2 386 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Az importált japán AGC üvegből, HARVES nanotechnológiával készült Nillkin Amazing H+ edzett üveg képernyővédő fólia az erő és a simaság tökéletes kombinációja. Szuper erős 9H edzett üvegből készül, amely ellenáll a karcolásoknak, az erőteljes ütéseknek.

    Szuper fényáteresztő tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a képek és videók minősége, mélysége, színe és meghatározása pontosan ugyanaz.

    Olajjal bevont felülettel rendelkezik, amely megakadályozza az ujjlenyomat-foltokat és az olajfoltokat, valamint ultraibolya szűrővel rendelkezik. Mindössze 0,3 mm vastagságban a Nillkin Amazing H+ edzett üveg képernyővédő fólia elég erős ahhoz, hogy ellenálljon az esések és ütések, valamint a mindennapi tárgyak karcolódásai által okozott sérüléseknek.

    Ez a képernyővédő fólia nagy pontossággal és 2.5D-s szegélyű készült, amely lehetővé teszi, hogy a fólia tökéletesen illeszkedjen az okostelefon képernyőjéhez anélkül, hogy a kezed megsérülne. Olyan felülettel is rendelkezik, amely simábbá teszi a felhasználói élményt, miközben maximális képernyőtisztaságot és biztonságosabb felhasználói élményt tesz lehetővé.

    A feltüntetett ár a telefon készüléket nem tartalmazza
    Egyéb tulajdonságok
    Márka: Sony
    Kompatibilitás: Sony Xperia XZ1
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek