Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Njord Jörð tok Apple AirPods 3 készülékhez zöld (SL14092)

    Kategória: Fülhallgató tok

    Cikkszám: 127125

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    LIGHTWEIGHT- Pehelykönnyű tok prémium izlandi lazacbőrből
    TAPADÓ FEDŐ- A precíz tervezés gondoskodott arról, hogy a felső fedél biztonságosan a helyére tapadjon és kattanjon.
    FINOMÍTOTT ÉRINTÉS -A lazacbőr sima, mégis kifinomult egyedi tapintási érzetet ad.
    MINDEN VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐVEL MŰKÖDIK- Vezeték nélküli töltés, minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel működik, még az Apple MagSafe töltővel is
    Az AirPods 3-hoz készült Njord tok egy puha tapintású, kétrészes kialakítás, gyönyörű izlandi lazacbőrrel. A fenntartható módon előállított lazacbőr puha és egyedi, kifinomult tapintású, így tökéletes divatos kiegészítővé válik az AirPods 3 stílusban való biztonságához.
    Njord AirPods 3 tokunk vezeték nélküli töltőkkel működik.
    Felelősségteljes tervezési nyilatkozat
    Védje és vigye stílusosan AirPods 3-át ezzel az ikonikus izlandi lazacbőr tokkal. A Njorð byELEMENTS stílusos és funkcionális divatos kiegészítőket készít az Apple készülékekhez, prémium minőségű és fenntarthatóan előállított anyagokból, mint például az eredeti izlandi lazacbőr. Tapasztalja meg a minőséget, a kivitelezést és a részletekre való nagy odafigyelést a négy gyönyörű sötét északi színkombináció bármelyikével!
    Fenntarthatóan előállított prémium izlandi lazacbőr
    Njord AirPods 3p tokunk kiváló minőségű, prémium minőségű izlandi lazacbőrt tartalmaz, amelyet fenntartható módon, nulla szénlábnyommal állítanak elő az izlandi Sauðárkrókurban található bőrcserzőnkben. A lazacbőr egy egyedülálló anyag, amely nemcsak gyönyörű és kifinomult tapintású, hanem erős és tartós is. A lazacbőr a fenntartható és etikus választás a prémium bőrök számára.
    Mivel a valódi lazacbőr természetes anyag, és nincs két egyforma lazac, minden tok egyedi!
    Védje meg AirPodjait 3
    Védje AirPodjait stílusosan ezzel a gyönyörű izlandi lazacbőr tokkal.
    Ezek az AirPods 3 tokok kétrészes, puha tapintású TPU konstrukcióból állnak, és gyönyörű izlandi lazacbőrrel vannak bevonva, ami sima és egyedi, finom tapintást biztosít. Tartsa stílusosan biztonságban az AirPods 3-at, miközben védelmet nyújt a leejtés és a karcolás ellen.
    Bármilyen vezeték nélküli töltővel működik
    Bármilyen vezeték nélküli töltővel működik! Az Njorð AirPods 3 tok mindössze 2,2 mm vastagságú, ezért minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel működik. Még az Apple MagSafe töltővel is jól működik!
    A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel
    Végre egy ragadós fedő! A precíz tervezés lehetővé tette számunkra, hogy elkészítsük ezt a tökéletesen illeszkedő, minimalista kétrészes konstrukciót. Tapadó fedéllel! Az Njord AirPods 3 tokokat úgy tervezték, hogy hozzáférjenek a hátoldalon található csatlakozási gombhoz és a töltési LED láthatóvá váljanak anélkül, hogy az AirPods 3-at ki kellene venni a tokból.
    A lazacbőr betétet pontosan vágták, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a védő TPU testhez, az AirPods 3 tokok pedig szenvedélyes kézművesek. Mivel a valódi lazacbőr természetes anyag, és nincs két egyforma lazac, minden tok egyedi!
    Zero-Carbon Footprint
    A lazacbőrt Izlandon állítják elő nulla szén-dioxid-kibocsátás mellett – az országok fenntartható és megújuló energiaforrásait, például a geotermikus és vízenergiát hasznosítva.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Njord Jörð tok Apple AirPods 3 készülékhez zöld (SL14092) termékhez

    Hasonló termékek