Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Njord Just tok homok színű Apple iPhone 14 Pro készülékhez (NA43JU12)

    Kategória: Telefontok

    Cikkszám: 127123

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Divat. Tervezés. Védelem!
    Ez a cseppálló tok mindössze 2 mm vékony, GRS újrahasznosított anyagokból készült, és gyönyörű, fenntartható Just byGabriel Denmark szövettel (újrahasznosított poliészterből készült).
    Minden vezeték nélküli töltővel kompatibilis.
    100%-ban újrahasznosított anyag
    Ennek a toknak minden műanyag alkatrésze, beleértve a kameragyűrűt és a logót is, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, megfelel a (GRS) globális újrahasznosított szabványnak.
    Fenntartható szövetből készült
    98% újrahasznosított poliészter
    100%-ban újrahasznosítható

    Bármilyen vezeték nélküli töltővel működik!
    Ezek az iPhone 14-hez készült, prémium minőségű, fenntartható szövettel készült Njorð ejtőtokok mindössze 2,3 mm vastagságot biztosítanak, és minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli és MagSafe töltővel működnek.

    * A tok nem mágneses.

    2 méteres leesés elleni védelem, mindössze 2 mm vékony!
    Az iPhone 14 esetében az ejtésálló tokot újratervezték és 33%-kal vékonyabbra tervezték. Mivel mindössze 2 mm vékony, ez a táska 360 fokos védelmet nyújt. A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, katonai szabvány 810H, 2 méteren tesztelt leesés elleni védelem, hogy mobilja biztonságban legyen a véletlen leesések során. Az elülső és a hátsó megemelt élek védik a képernyőt a karcolásoktól, a gyönyörű szövet pedig a felületeken lévő szennyeződésektől.

    Tartsa iPhone-ját tökéletes állapotban
    Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy optimális védelmet biztosítsunk iPhone-jának – a Njord 2m cseppálló tok selymesen puha mikroszálas betéttel rendelkezik, amely tökéletes állapotban tartja iPhone 14 hátulját. A mikroszálon Njord története látható, amely márkánk ihletője!

    A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel
    Szenvedéllyel kézzel készített, minden Fabric, Just inlay-t pontosan vágunk, hogy tökéletesen illeszkedjenek. Tokjainkat részletesen úgy tervezték meg, hogy a kameranyílások soha ne akadályozzák a telefon teljesítményét, miközben a megemelt kameragyűrű védelmet nyújt az objektíveknek. A tok közvetlen hozzáférést tesz lehetővé az iPhone töltőportjához, és precízen megtervezett gombokat kínál – olyan gombokat, amelyek kattannak!

    Vigyázz az iPhone-odra, törődj a bolygóval.
    A Njord Fabric, Just tokokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek és elegánsan védjék iPhone-ját, ugyanakkor a bolygónk védelmét is szem előtt tartva. Fenntarthatóbb, mint valaha, a teljes tok – beleértve az emblémát és a kameragyűrűt is – 100%-ban újrahasznosított (GRS) műanyagból készült, míg a kifinomult, puha tapintású Just szövet 98%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni poliészterből készül, ami akár 100 % újrahasznosítható.
    #fenntartható kiegészítők

    Minden mérethez készült
    Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes új iPhone 14 modellhez. Dedikált tokok iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülékekhez.
    Egyéb tulajdonságok
    Tipus: Védőtok
    Szín: Homok
    Anyaga: Műanyag
    Márka: Apple
    Kompatibilitás: Apple iPhone 14 Pro
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Njord Just tok homok színű Apple iPhone 14 Pro készülékhez (NA43JU12) termékhez

    Hasonló termékek