Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    noblechairs LEGEND TX Szövet gaming szék Antracit (NBL-LGD-TX-ATC)

    Kategória: Gamer székek

    Cikkszám: NBL-LGD-TX-ATC

    • 226 610 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    • A LEGEND sorozat a sok éves tapasztalaton alapuló alkotásaink mesterműve. A vadonatúj karcsú és kiforrott forma számos ergonómiai funkciót tartalmaz, amelyeket jól ismert széksorozatunk inspirált. A LEGEND megalkotásához kizárólag csúcstechnológiás anyagokat használtunk, a felhasználóink korábbi visszajelzések hasznosításával. A sorozat többféle stílusban is kapható, így mindenki, aki a legmagasabb kényelemre és ergonómiára vágyik megtalálja a számára megfelelő modellt, anélkül, hogy lemondana a noblechairs felismerhetetlen megjelenéséről.
    • A kiforrott dizájn, amelyet a csúcskategóriás autóülések ihlettek, nagyon tetszetős, de nem hivalkodó. A fejtámla alatti légáramlási nyílás pedig vonzza a tekinteteket.
    • A LEGEND modellek a korábbi noblechairs sorozatok legnagyszerűbb funkcióit ötvözik így igazán páratlan élményt nyújt használójának.
    • Az exkluzív poliuretántól a robusztus acélvázig a LEGEND a legjobb minőségű anyagokkal büszkélkedhet, amelyek tökéletesítik ezt az új formát.
    • A kiváló 4D karfák és az állítható deréktámasz egyedül álló ülési élményt garantál, és lehetővé teszi, hogy minden felhasználó megtalálja a számára tökéletes pozíciót.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a noblechairs LEGEND TX Szövet gaming szék Antracit (NBL-LGD-TX-ATC) termékhez

    Hasonló termékek