Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Northern Regime

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 509260

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Kérjük, vegye figyelembe: nem minden kezelőfelület szövegét fordították le. Körülbelül 85 százalékát lefordították.
  Kérjük, vegye figyelembe: a Northern Regime korai hozzáférésben van, és a teljes verzióhoz képest hibákat, hibákat és tartalomhiányt tartalmaz.


  KÉRJÜK, HOGY AZ ÉSZAKI REGIME VÁSÁRLÁSÁNAK A FEJLESZTÉSI FOLYAMAT TÁMOGATÁSÁBÓL VÁSÁROLJÁT, ÉS NE HOGY JÁTSSZON JÓL KEREKEZETT JÁTÉKOT  A Northern Regime: 1862 egy kemény túlélési játék, amely az amerikai polgárháború hátterében játszódik, Észak-Dakota fagyos és rideg táján. Ön ellenzi a környezetet és annak minden benne rejlő veszélyt, miközben megküzd a Konföderációs katonákkal, az agresszív vadvilággal és a hideggel, hogy életben tartsa magát.

  KEMÉNY SANDBOX TÚLÉLÉS


  Az északi rezsimben az éhezés a vadonban fontos szempont. Az ellenséges táborokban enni és vizet találni, ami néha ritkaságnak számít, ráadásul nagyon kockázatos is. A megfelelő éhségszint fenntartásának legáltalánosabb módja a megbízható puskával való vadászat. A szarvas megölésével 1-3 darab húst kapsz. A legnehezebb az, hogy ne fektess túl sok energiát. Minél több energiát pazarol el a puskával való futással és lövéssel, az fokozott éhséget okoz. Ha nem sikerül megölnie egy bakot, amelyre addig vadászott, halált okozhat. A vadászat és az éhezés egyedi stratégiát igényel a túléléshez.

  VALÓVILÁG KÖRNYEZET


  Valós földrajzi adatok felhasználásával létrehoztuk az észak-dakotai Fargo régió élő, lélegző reprezentációját, amelyet felfedezhet. Legyen azonban óvatos, nehogy magával ragadja a környezet szépsége, mert minden sarkon veszély leselkedik.

  ÁLLANDÓ VESZÉLY!


  Amellett, hogy élelemmel és vízzel tartod fenn magad, meg kell őrizned az eszed, hogy elkerüld a medvék, a konföderációs katonák és a későbbi fejlesztés során még sok potenciális agresszor figyelmét. Fegyvereket és lőszereket kell készítenie, hogy elhárítsa ezeket a fenyegetéseket, ahol szükséges!

  A kereskedést és a kényszerítést tervezik, de hivatalosan nem az északi rezsimben

  KÉZMŰVEZET, KERESKEDELEM ÉS KÉNYSZERÍTÉS


  Észak-Dakota tele van NPC-kkel, akik a hírneved alapján meghatározott módon reagálnak rád. Növelnie kell helyezéseit az egyes frakciókkal a velük való alkotás és a velük való kereskedés révén, hogy az Ön gondolkodásmódjához igazítsa őket! Utazókkal, kereskedőkkel és menekültekkel, akik a környezetben és számos településen bolyonganak, rengeteg lehetőséget találhat barátokra… vagy ellenségekre.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Akció, Szimuláció, Stratégia, Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2017-02-17
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek