Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  October Night Games

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1334580

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 400 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Fagyos Hold – Tartalomfrissítés!

  Örömmel mutatunk be egy új játékmódot. A Freezing Moon gyorsabb, intenzívebb és nagyobb kihívást jelent, mint az eredeti játék.


  A Játékról

  Az October Night Games egy digitális asztali játék 1-6 játékos számára, két titokzatos kultusz csatájáról. Valahányszor a világ válaszút előtt áll, rajtuk múlik, hogy döntsenek a sorsáról.
  Ezek közül a legismertebb választások éjszaka történnek, amikor a Halloween egybeesik a teliholddal, lehetőséget adva a Külső Isteneknek, hogy teljes dicsőségben térjenek vissza birodalmunkba, és a kultikusokon múlik, kinyitják-e a Kapukat. De sok más sorsdöntő döntés is van az év során.

  Mindkét fél a Külső Isteneket imádó rituálékból merít erőt, de a céljaik teljesen mások: a Változók a világ radikális átalakításáért küzdenek, míg a Megtartók megpróbálják megállítani őket.
  Nem tudhatod, ki melyik csapatban van, így a mágia és az alkímia mellett szükséged lesz a szociális dedukciós képességeidre is. Az egyetlen, akiben teljesen megbízhat, az az egyedi képességek hűséges ismerője.
  Véres szertartásokat kell végrehajtania, alkímiai esszenciákat kell kevernie, és túl kell élnie a városi népi és szentségtelen szörnyeket. Minden átjátszás feszültséget, intrikát és rengeteg hatszöget ígér. Készen állsz játszani a tiltott varázslattal?

  Jellemzők listája

  • Irodalmi inspirációk : Roger Zelazny, HP Lovecraft, Abraham Merrit, Bram Stoker, Robert Bloch és még sokan mások befolyásolták játékunk procedurálisan generált narratíváját.
  • Szörnyű karakterek : válaszd ki a saját karakteredet, egy őrült szerzetestől a vámpírokig, boszorkányokig és még sok másig. Mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik, mint például az asztrális kivetítés és az élet elszívásának képessége.
  • Eldritch háziállatok : Válassza ki ismerősét, például egy hűséges kutyát, egy pletykálkodó denevért vagy egy alattomos macskát.
  • Társadalmi levonás : Döntse el, ki a barát vagy az ellenség. Mindkét oldalnak lesz egy pálcatartója, könyvmestere és lámpatartója.
  • Több helyen : Utazz be a városban, a temetőben és az üregben, keress átkozott összetevőket alkímiádhoz és rituáléidhoz.

  • Idézd meg a borzalmakat : Hívd fel Cthulhut és a rituáléiddal még kifürkészhetetlenebb lényeket.
  • Varázslatkészítés : Kísérletezzen transzmutációval és készítsen eszenciákat egy kihívásokkal teli, de hozzáférhető alkímiaszerelő segítségével.
  • Elátkozott harc : Küzdj le a ghoulokkal és a dühös városlakókkal egy egyedi kockaharcrendszer segítségével, és talán még egy alattvalót vagy potenciális áldozatot is elfoghatsz.
  • Maradj életben : őrizd meg egészségedet, józan eszedet és hírnevedet – különben szörnyű következményekkel jár.
  • Egyedül és többszereplős játék : Verseny és kooperatív játék keveréke, védd meg az ellenségeidet, és segíts azoknak, akikről úgy gondolod, hogy az oldaladon állnak.
  • Atmoszférikus : Élvezze a vintage, kézzel színezett némafilm-esztétikát és a régi iskola horror stílusú hangsávját.
  • Többszörös visszajátszás : a karakterek, ismerősök és hűség kombinációja véletlenszerűen generálódik minden játéknál, az eljárásilag generált történettel együtt.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie
  Megjelenés dátuma: 2020-10-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a October Night Games termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek