Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    October Night Games

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1334580

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 975 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Fagyos Hold – Tartalomfrissítés!

    Örömmel mutatunk be egy új játékmódot. A Freezing Moon gyorsabb, intenzívebb és nagyobb kihívást jelent, mint az eredeti játék.


    A Játékról

    Az October Night Games egy digitális asztali játék 1-6 játékos számára, két titokzatos kultusz csatájáról. Valahányszor a világ válaszút előtt áll, rajtuk múlik, hogy döntsenek a sorsáról.
    Ezek közül a legismertebb választások éjszaka történnek, amikor a Halloween egybeesik a teliholddal, lehetőséget adva a Külső Isteneknek, hogy teljes dicsőségben térjenek vissza birodalmunkba, és a kultikusokon múlik, kinyitják-e a Kapukat. De sok más sorsdöntő döntés is van az év során.

    Mindkét fél a Külső Isteneket imádó rituálékból merít erőt, de a céljaik teljesen mások: a Változók a világ radikális átalakításáért küzdenek, míg a Megtartók megpróbálják megállítani őket.
    Nem tudhatod, ki melyik csapatban van, így a mágia és az alkímia mellett szükséged lesz a szociális dedukciós képességeidre is. Az egyetlen, akiben teljesen megbízhat, az az egyedi képességek hűséges ismerője.
    Véres szertartásokat kell végrehajtania, alkímiai esszenciákat kell kevernie, és túl kell élnie a városi népi és szentségtelen szörnyeket. Minden átjátszás feszültséget, intrikát és rengeteg hatszöget ígér. Készen állsz játszani a tiltott varázslattal?

    Jellemzők listája

    • Irodalmi inspirációk : Roger Zelazny, HP Lovecraft, Abraham Merrit, Bram Stoker, Robert Bloch és még sokan mások befolyásolták játékunk procedurálisan generált narratíváját.
    • Szörnyű karakterek : válaszd ki a saját karakteredet, egy őrült szerzetestől a vámpírokig, boszorkányokig és még sok másig. Mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik, mint például az asztrális kivetítés és az élet elszívásának képessége.
    • Eldritch háziállatok : Válassza ki ismerősét, például egy hűséges kutyát, egy pletykálkodó denevért vagy egy alattomos macskát.
    • Társadalmi levonás : Döntse el, ki a barát vagy az ellenség. Mindkét oldalnak lesz egy pálcatartója, könyvmestere és lámpatartója.
    • Több helyen : Utazz be a városban, a temetőben és az üregben, keress átkozott összetevőket alkímiádhoz és rituáléidhoz.

    • Idézd meg a borzalmakat : Hívd fel Cthulhut és a rituáléiddal még kifürkészhetetlenebb lényeket.
    • Varázslatkészítés : Kísérletezzen transzmutációval és készítsen eszenciákat egy kihívásokkal teli, de hozzáférhető alkímiaszerelő segítségével.
    • Elátkozott harc : Küzdj le a ghoulokkal és a dühös városlakókkal egy egyedi kockaharcrendszer segítségével, és talán még egy alattvalót vagy potenciális áldozatot is elfoghatsz.
    • Maradj életben : őrizd meg egészségedet, józan eszedet és hírnevedet – különben szörnyű következményekkel jár.
    • Egyedül és többszereplős játék : Verseny és kooperatív játék keveréke, védd meg az ellenségeidet, és segíts azoknak, akikről úgy gondolod, hogy az oldaladon állnak.
    • Atmoszférikus : Élvezze a vintage, kézzel színezett némafilm-esztétikát és a régi iskola horror stílusú hangsávját.
    • Többszörös visszajátszás : a karakterek, ismerősök és hűség kombinációja véletlenszerűen generálódik minden játéknál, az eljárásilag generált történettel együtt.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie
    Megjelenés dátuma: 2020-10-29
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a October Night Games termékhez

    Hasonló termékek