Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Okhlos

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 400180

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 065 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Olympus kiadás

    Az Okhlos: Olympus Edition tartalmaz egy digitális enciklopédiát, az Okhlos prototípusok gyűjteményét és az A Shell in the Pit eredeti filmzenéjét.


    A Játékról

    Préseld be a tógádba, és csúsztasd fel a szandálodat, hogy összegyűjtsd Okhlos dühös tömegét, és lerombold a mitológiai Görögország elnyomó isteneit! Szeretett népetek többé nem állja meg istenségeik bántalmazását, és nem fog fegyvert fogni ellenük, és mindent, ami az útjukba kerül. Döntsd le a vadállatú minotauruszt, döntsd le a szent templomokat, és szállj szembe magukkal a mindenható olimpikonokkal, miközben harcosokkal, parasztokkal, rabszolgákkal és még állatállománysal toborozod és egyensúlyozod ki a rakoncátlan tömeget, akik az Olümposzról való szabadságra törnek! Totális anarchia a demokrácia szülőhelyén!

    Az emberek dühösek, és egyesültek a nemes filozófusok mögött, hogy teljesítsék parancsukat, hogy lerombolják a tizenkét aljas isten uralma alatt álló katonákat, mitikus vadállatokat és templomokat.

    Óvatosan toborozd a követőidet harcosok, parasztok, rabszolgák és teherhordók közül, és szabadíts fel különleges egységeket, vagy cserélj egységeket a 100 legendás hős egyikére, hogy felfrissítsd a maffiát és növeld a vadságukat. Használd Héraklész, Leonidász, Pandora és Szókratész erejét, hogy huncut bandádat félelmetes hadsereggé alakítsd!

    Minden, az istenek elleni hadjárat más és más: változnak a hősök, szörnyek és főnökök – és még maga a maffia is – minden alkalommal, amikor te és követőid csatára indulsz. Haladjon át nyolc eljárásilag generált görög várost, és soha ne harcolja át kétszer ugyanazt a világot!

    Juss át a legkülönfélébb vadállatokon, harcosokon és félisteneken, hogy a rosszindulatú olimpikonok lábai elé jöjjön, és szabadjára engedje az emberek hatalmát az ősi romok ellen vívott epikus főnöki csatákban, még az ősi romok ellen!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2016-08-18
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Okhlos termékhez

    Hasonló termékek