Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Orico 2.5" külső merevlemez ház fekete (25PW1-U3-BK-EP)

    Kategória: HDD Dokkoló

    Cikkszám: 25PW1-U3-BK-EP

    • 2 905 Ft
    • Elérhető: Több mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-3 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Az Orico 25PW1-U3-BK-EP meghajtóház akár 5 Gbps átviteli sebességet biztosít, és USB 3.0 interfésszel van felszerelve. Könnyedén csatlakoztathatja laptopjához vagy számítógépéhez. Segítségével például kényelmesen rendszerezheti a fényképeket vagy nézheti a videókat. A készüléket széles körű kompatibilitás jellemzi, támogatja a 2,5"-os SATA HDD / SSD meghajtókat, amelyek maximális kapacitása 4TB, vastagsága pedig 7 mm és 9,5 mm között van.

    Tartós kialakítás
    A tokhoz kiváló minőségű ABS műanyagot használtak, így nemcsak rendkívül tartós, hanem a benne lévő meghajtót is védi a sérülésektől. Speciális ütéscsillapító betéttel is ellátták. Figyelemre méltó a kis LED-kijelző is, amely tájékoztatást nyújt a készülék működési állapotáról.

    Lenyűgöző sebesség
    Többé nem kell túl sokat várnia arra, hogy az összes szükséges fájl megtalálja a rendeltetési helyét. A tok támogatja az USB3.0 szabványt, amely akár 5 Gbps (490 Mbps) átviteli sebességet kínál. Az eszköz támogatja az UASP protokollokat és a TRIM funkciót is, így gyors, stabil és biztonságos átvitelt biztosít. Mindez lehetővé teszi, hogy a kiválasztott fényképeket, videókat, dokumentumokat vagy zenefájlokat pillanatok alatt másolja.

    Elegendő memóriahely
    Ne aggódjon amiatt, hogy elfogy a tárhely a fájlok tárolásához. A tok akár 4 TB-os meghajtókkal is kompatibilis! Ez azt jelenti, hogy gond nélkül tárolhat rengeteg fényképet, prezentációt, dokumentumot, zenét vagy videót. A lehetőségek valóban hatalmasak!

    Intelligens működés
    A tok nemcsak a hatékonyságával, hanem a biztonságos és intelligens működésével is kitűnik. A készülék 10 perc inaktivitás után automatikusan alvó üzemmódba lép, így védi a benne elhelyezett meghajtót a sérüléstől és meghosszabbítja az élettartamát. Az alkalmazott megoldással elkerülhető az esetleges adatvesztés is.

    Széles körű kompatibilitás - problémamentes telepítés
    A termék tökéletesen illeszkedik a 2,5" SATA HDD és SSD meghajtókhoz, amelyek vastagsága 7 mm és 9,5 mm között mozog. Kompatibilis a Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekkel is. Ráadásul a Plug&Play rendszernek köszönhetően nem kell aggódnia a bonyolult, időigényes konfigurálás miatt. Ugyanakkor a tok nagyon könnyen telepíthető - nincs szükség szerszámokra.

    A dobozban
    • Meghajtóház
    • Adatkábel
    • Ütésálló párna
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Orico 2.5" külső merevlemez ház fekete (25PW1-U3-BK-EP) termékhez

    Hasonló termékek