Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Origami Lovers

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 2513170

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 865 Ft
   Nettó ár: 2 256 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek  Az Origami Lovers arról szól, hogy megtalálja origami barátját, miután egy szigeten rekedt. Útközben fel kell fedeznie és be kell járnia a szigeteket. Új origami formákat kell találnod, amelyekbe formálhatsz, és képességeiket felhasználva bejárhatod a világot. Míg a lineáris játékmenet körülbelül 30 percig tart, indulj el egy édes és rövid utazásra, hogy megmentsd elveszett barátodat. A különböző célok, például a gyorsfutás vagy a koronák gyűjtése további kihívásokat jelentenek.  • Harapásnyi ragyogás: Merüljön el egy 20-30 perces origami kalandban, amely tökéletes a valóság elől való gyors, festői meneküléshez.
  • Origami Odüsszea: Válts egyedi papírformákra, hogy különleges képességeidet tárd fel, titkos utakat tárj fel és rejtett koronákat találj.
  • Crafted World: Merüljön el a lenyűgöző 3D platformer tájban, amelyet a papír, az origami és a karton művészi ihlete ihletett.
  • Speedrunner's Delight: Hívd ki magad "Hardcore" módban, versenyezzen az idővel, és mássz fel a ranglistákra.

  Az ember
  Papírvékony és sokoldalú, az Ember könnyedén átjut az akadályokon, és alkalmazkodik minden felmerülő kihíváshoz. Engedd szabadjára belső felfedeződet, stratégádat és kalandorodat, miközben megtestesíted a játék leginkább alkalmazkodó formáját.

  A Daru
  Az elegancia repül a Daruval . Ezzel a formával siklik át kartontájakon, és könnyedén szörfözhet a szélben. Daruként elsajátítod a navigáció művészetét, feltérképezheted saját utadat az égbolton keresztül, és felfedezheted a rád váró rejtett titkokat.

  A kecske
  Engedd szabadjára a káoszt és az erőt a Goat segítségével, egy olyan formával, amely a nyers, féktelen energiáról szól. Kecskeként megállíthatatlan erővel dörömbölsz az akadályokon, pusztítást hagyva a nyomodban. Lépj át a korlátokon, bontsd le a falakat, és tedd magaddal a káosz nyomát.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Akció
  Megjelenés dátuma: 2023-10-20
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek