FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Origami Lovers

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 2513170

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 4 370 Ft
      Nettó ár: 3 441 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek



    Az Origami Lovers arról szól, hogy megtalálja origami barátját, miután egy szigeten rekedt. Útközben fel kell fedeznie és be kell járnia a szigeteket. Új origami formákat kell találnod, amelyekbe formálhatsz, és képességeiket felhasználva bejárhatod a világot. Míg a lineáris játékmenet körülbelül 30 percig tart, indulj el egy édes és rövid utazásra, hogy megmentsd elveszett barátodat. A különböző célok, például a gyorsfutás vagy a koronák gyűjtése további kihívásokat jelentenek.



    • Harapásnyi ragyogás: Merüljön el egy 20-30 perces origami kalandban, amely tökéletes a valóság elől való gyors, festői meneküléshez.
    • Origami Odüsszea: Válts egyedi papírformákra, hogy különleges képességeidet tárd fel, titkos utakat tárj fel és rejtett koronákat találj.
    • Crafted World: Merüljön el a lenyűgöző 3D platformer tájban, amelyet a papír, az origami és a karton művészi ihlete ihletett.
    • Speedrunner's Delight: Hívd ki magad "Hardcore" módban, versenyezzen az idővel, és mássz fel a ranglistákra.





    Az ember
    Papírvékony és sokoldalú, az Ember könnyedén átjut az akadályokon, és alkalmazkodik minden felmerülő kihíváshoz. Engedd szabadjára belső felfedeződet, stratégádat és kalandorodat, miközben megtestesíted a játék leginkább alkalmazkodó formáját.

    A Daru
    Az elegancia repül a Daruval . Ezzel a formával siklik át kartontájakon, és könnyedén szörfözhet a szélben. Daruként elsajátítod a navigáció művészetét, feltérképezheted saját utadat az égbolton keresztül, és felfedezheted a rád váró rejtett titkokat.

    A kecske
    Engedd szabadjára a káoszt és az erőt a Goat segítségével, egy olyan formával, amely a nyers, féktelen energiáról szól. Kecskeként megállíthatatlan erővel dörömbölsz az akadályokon, pusztítást hagyva a nyomodban. Lépj át a korlátokon, bontsd le a falakat, és tedd magaddal a káosz nyomát.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland, Indie, Akció
    Megjelenés dátuma: 2023-10-20
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek