Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Pathfinder: Wrath of the Righteous

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1184370

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 3 535 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Próbálja ki a Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Plus Editiont a Steamen!

    https://store.steampowered.com/app/640820/Pathfinder_Kingmaker__Enhanced_Plus_Edition/


    A Játékról

    Fedezze fel a történetet

    Az utad a Világsebhez fog vezetni, ahol a szakadék megnyílása a mélység felé mindent elsöprő rémületet szabadít fel az egész országban. A szomszédos nemzetek több mint egy évszázada rettenthetetlenül harcoltak, megpróbálták visszaszorítani az ellenséget – de nem jártak sikerrel.




    Most lehetősége van arra, hogy véget vessen ennek a konfliktusnak, de az üdvösséghez vezető út korántsem világos. Ragyogó angyal leszel, akit nemes paladinok támogatnak? Vagy egy erős nekromanta halhatatlan élőholtak hordáival a tiédben? Vagy valami egészen más? Vezesd a hadseregedet, és hívd ki a hatalmas démon urakat. A keresztes hadjáratod olyan események láncolatát indítja el, amelyek örökre megváltoznak téged – és magát a világot is.

    JÁTSSZA A HŐSÉDET, AZ ÖN ÚTJÁT

    A Pathfinder First Edition szabálykészlet rugalmasságával, gazdagságával és mélységével bármilyen elképzelhető karaktert létrehozhat. Válasszon 25 osztály, 12 karakterverseny és több mint ezer varázslat, bravúr és képesség közül, hogy megfeleljen személyes játékstílusának.


    MINDEN DÖNTÉSÉRT, KÖVETKEZMÉNY

    Döntéseidnek nagyobb súlya van, mint valaha. A célod világos, de saját utad kell hozzá. Ki fog meghalni, és ki fog élni? Ki marad, és ki megy? Döntsd el, és figyeld, hogyan változik körülötted a világ.


    A HARC ÚJ MÓDJA

    Élvezze a két harci módot, miközben megöli ellenségeit – valós időben szünettel vagy körökre osztott. Menet közben váltson közöttük, hogy mindig olyan lassan vagy gyorsan vigye a dolgokat, ahogy csak akarja. Az egyedülálló Pathfinder szabálykészlet lehetővé teszi fejlett harci manőverek végrehajtását is, például lovas harcot. Használd őket okosan!


    GYŰJTJÜK ÖSSZE A BUJÁT

    A több mint 10 egyedi társból álló gárda készen áll, hogy csatlakozzon az ügyedhez. Nyerd ki a bizalmukat és tiszteletüket, és a hátad lesz, függetlenül attól, hogy milyen veszélyek leselkednek rád. És ha a rossz oldalukra kerülsz, hát… Talán itt az ideje, hogy elváljanak útjaik.


    VEZETE A KERESZTES HADÁZAT

    Sokkal többre lesz szükséged, mint egy csapat kalandozóra, hogy megtisztítsd a földet a démoni csapástól. Vedd át a keresztes lovagok parancsnokságát, és vezesd őket győzelemre – mind stratégaként, aki felülről irányítja a csatát, mind pedig terepparancsnokként, egy új taktikai harci módban.

    VÁLASZD AZ ÚTJÁT

    Fedezzen fel kilenc egyedi mitikus utat: szerezzen rendkívüli képességeket, és alakítson mindent, ami ezután következik. Döntéseid égi angyallá, dühöngő démonná, hatalmas Lich-vé, ravasz csalóvá, túlvilági Aeonná, lázadó Azatává, bölcs aranysárkánnyá, telhetetlen rajná, amely sétálhat – vagy halandó maradsz, és elindulsz a felé vezető fáradságos úton. élő legendává válni.


    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2021-09-02
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek