Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    PATHOS

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 679300

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 395 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A PATHOS célja egyszerű – megtévesztően. Éppen elég mozdulatod van, hogy a végére érj. Se több se kevesebb. Minden utolsót óvatosan használjon.

    Gondolj a PATHOS-ra úgy, mint a régi sokoban stílusú játékokra. De ahelyett, hogy a tárgyakat a kívánt helyre vinnéd, túl kell jutnod minden bonyolult akadályon, legyenek azok blokkok, kulcsok, teleportálók, szakadékok vagy néhány ravasz tábla-manipulációs trükk. És minden rejtvény csak azokat a mozdulatokat adja meg, amelyekre szüksége van – egyetlen lépéssel sem.

    A PATHOS-szal kapcsolatban sok töprengenivaló van. Íme, mire számíthatnak a rettenthetetlen fejtörők:

    150+ precízen kidolgozott rejtvény, amely minden cseppet kicsavar a fejlett mechanikából.


    Se eljárási trükkök, se parancsikonok, se semmi. A PATHOS egy gondosan átgondolt görbét tartalmaz, amelynek célja, hogy finoman emelje fel a nehézséget, és ehhez megfontolt rejtvénytervezés és elrendezés szükséges. Minden egyes szint megköveteli az észlelés, a figyelem, a logika vagy a munkamemória újszerű szeletét. A PATHOS-ban nincsenek elvesztegetett pillanatok.

    Titokzatos narratíva, amely kihívást jelent és provokál.


    Az ego dolga, amennyire pszichológiai szempontnak is lehet munkája, a társai megidézése és összegyűjtése. Együtt kovácsolják át az élet által kínált tetőket és vályúkat. Az érzelmek kezelése, az akadályok leküzdése, a nyugtalan homeosztázis fenntartása – ez az Ego terhe. De mi történik, ha a teher túl nagy lesz?

    41 eredmény, a legtöbbet verbális és vizuális nyomok megfejtésével fedezték fel.


    Piktogramok és találós kérdések – ceruzára és papírra, vagy megvilágosodott elmére lesz szükséged, hogy legyőzd a legtöbbet.

    A PATHOS szövetébe még mélyebbre szőtt titkok.


    Igen, ha 100 százalékban PÁTHOSZ akarsz lenni, szuper sleuth-ot kell játszanod. Lehet, hogy hetekbe, hónapokba telhet – évekbe telhet, míg az egészet összeszedjük, de valami vár a célban a bámulatosan buzgókra.

    Erőteljes OST Tim Halberttől, egy-két határozott fülférggyel.


    Halbert egy groove-guru, a PATHOS' OST pedig olyasvalami, amivel kitakaríthatsz egy házat, megfesthetsz egy remekművet, vagy táncolhatsz a kutyáddal. Ezenkívül segít megszabadulni a látens mentális élességtől.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie, Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2017-12-05
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek