Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Paws and Effect

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1212040

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 940 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  CSATLAKOZZ VELÜNK A DISCORDON


  A JÁTÉKRÓL

  Mancsok és hatás: A kutyáim emberek! egy mókás-komédiás vizuális regény, amely tele van megszállott szerelemmel, amelyet csak a háziállatok inspirálnak! Játssz Sadie-ként (személyre szabható név), egy törekvő ügyvédként, akinek élete fejjel káoszba zúdul, amikor két kutyája (a nevek is személyre szabhatók) hirtelen emberekké változnak! Vezesd át Sadie-t ezen a megrázó megpróbáltatáson, de vigyázz: titokzatos alakok leselkednek az árnyékban, és figyelik minden döntésedet!

  Mit tanít majd Sadie a kutyáknak az emberről? Mit fog megtudni a kutyalét valóságáról? És ki áll ezeknek a rejtélyeknek a hátterében? Egy elágazó 3-5 órás hancúrozás során fedezze fel a választ ezekre a kérdésekre, és talán még néhány olyan kérdésre, amelyeket remélt elkerülni...

  -------------------------------------------------- ---------------------------------------  • Professzionálisan megrajzolt hátterek és sprite-ok!
  • Aranyos zene és animációk!
  • Több száz hangfelvétel hét fő karakterről!
  • Rengeteg kifejezés!
  • Felnőtt humor!
  • Popkultúra referenciák!
  • Választások, amelyek jelentős mértékben befolyásolják a játékon belüli eseményeket!
  • ~50 000 szó több útvonalon és 5 különböző végződéssel terjed!
  • Robusztus epizód és választási funkció a visszajátszások javításához!
  • Játékon belüli eredmények (vagy "csemegék")!
  • Aranyos kutyák, amelyek valódi kutyákon alapulnak!

  -------------------------------------------------- ---------------------------------------  A Paws & Effect egy kicsi, de színes karaktersorral rendelkezik, beleértve, de nem kizárólagosan a következőket:


  A törekvő ügyvéd, Sadie (név testreszabható) intelligens és gondoskodó, bár gúnyos lendülettel. Bizonytalan az élete irányát illetően – és kétszeresen is, amikor az egész kikerül a sínekből. Új és régi problémák sújtva, hogyan fogja ezt együtt tartani?

  -------------------------------------------------- ------------------------------------------------


  Sadie jó barátja az egyetemről, Diya ugyanolyan készen áll a segítségre, mint az árnyékra. Éles ösztöneivel tudja, hogy valami baj van – és nem hagyja, hogy Sadie titokban hagyja új "barátai" miatt. Más kérdés, hogy képes-e kezelni az igazságot...

  -------------------------------------------------- ------------------------------------------------


  Sadie még mindig lábadozik szakításából Vincenttel, az elmúlt év sovány ausztrál barátjával. A dolgok nagyszerűnek tűntek mindaddig, amíg fel nem fedezték a háziállatok tartásával kapcsolatos eltérő véleményüket, ami az elválásra késztette, de a régi lángok néha a legtovább égnek... feltételezve, hogy a kutyái nem oltják ki.

  -------------------------------------------------- ------------------------------------------------


  Visszafogott viselkedésével és megfontolt tekintetével Peaches (név testreszabható) az intellektuálisabbnak tűnő Sadie kutyapáros. Vagy talán csak olyan laza hübrisz van benne, mint egy lény, akit finomságokkal és ölelésekkel kényeztettek el. Nem igazán érdekli egyik esetben sem.

  -------------------------------------------------- ------------------------------------------------


  Az intenzíven hűséges és nyilvánvalóan rászoruló Pecan (név testreszabható) a lányok legjobb barátja – mindaddig, amíg kimarad a háborús útjából. A Sadie iránti megszállott szerelme csak a Peaches iránti ellenszenvvel párosul, de igazi kötőhelye az ég és a benne rejlő gonoszság. Tudod, madarak, repülők, űr .
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2020-02-28
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Paws and Effect termékhez

  Hasonló termékek