Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Perimeter: Emperor's Testament

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 289240

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 805 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A közeljövőben egy új exodus veszi kezdetét, az emberi civilizáció maradványainak el kell hagyniuk a pusztuló Földet, és el kell indulniuk a Pszichoszférába. Azok, akik Szellemeknek nevezik magukat - az emberi faj új pásztorai, azt hiszik, hogy a Pszichoszférában egy új, életre alkalmas bolygót találnak majd. Kolosszális városok-ládák, amelyek több száz gyarmatosítót szállítanak, évszázadok óta utaznak a Pszichoszféra ellenséges világain a Szellemek irányítása alatt. Úticéljuk az Új Föld volt, amely régi otthonukat váltotta fel. Minden áthaladt világot portálok kapcsoltak össze, így jött létre a Világlánc.

  De a kemény próbák vége nem látszik, végül a Spirits despotizmusa és a földalatti intrikák miatt az Exodus darabjaira hullott. Új frakciók jöttek létre - a Birodalom és a Harkback. Minden frakciónak megvolt a maga célja és filozófiája. A Harkbackek úgy gondolták, hogy a régi Föld nem halt meg, a Birodalom pedig - a legtitokzatosabb frakció - úgy vélte, hogy az embereknek a Világok Láncában kell maradniuk. Az ellentét háborúvá fajult, amely sok világban hosszú évtizedek óta folyik.

  Míg a Szellemek úticéljuk felé tartanak, a Harkbackek pedig a mitikus Földet keresik, a Császár automatikus bázisok – Vice Frames – segítségével építi fel Szivacsbirodalmát. Nem hisz a régiben vagy az új Földben.

  A Császár titokban megalkotja a Mechanikus Szellemet – egy szuper mechanizmust, amely segít neki új világokat felfedezni. Csak a Császár halandó ellenségei, a Szellemek fedezhettek fel új világokat, és ez volt a hatalmuk forrása. De most eljött az új idő.

  Az egyik Vice-keret elkezdi tesztelni ezt a mechanizmust, ami egy szuperelme - a Mechanikus Messiás - megjelenéséhez és a Pszichoszféra Világok párhuzamos Láncának felfedezéséhez vezet. Találkozunk az "elveszett" Exodus Frame-ekkel is, és megtaláljuk a titokzatos idegen faj nyomait. A három fél a halálos csata kellős közepén áll: a csapás a császár rabszolgái ellen, a szellemek ütése a Messiás elhívása ellen, holt igazság egy újszülött hazugság ellen.

  Kik a Szellemek – az emberi faj megmentői vagy gyilkosai? Ki a Messiás bíró vagy báb? Ki a császár? Ki fog nyerni? A választ a játékos a Perimeter: Emperor's Testament látványos egyjátékos kampánya során fogja megtudni.

  "Érzem a legmagasabb szférák éhes feszültségét. A Szivacs húsa és vére mozgásba lendült; lüktetnek szerte a világon, amelyben a császár a nagy Lánc új történetét alkotja meg."

  • Gyors tempójú valós idejű stratégiai akció
  • Építsd meg vagy semmisítsd meg magukat a játékvilág környezetét terraformálás segítségével
  • Hatalmas egyjátékos kampány, amely kiterjeszti az eredeti Perimeter történetét
  • Új különleges egységek, épületek és filmzene
    Perimeter: Az Emperor's Testamentet érinti a GameSpy május 31-i leállása. Továbbra is játszhat a játékkal LAN, DirectIP és GameRanger segítségével.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Stratégia
  Életkor: 12+
  Megjelenés dátuma: 2014-05-22
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Perimeter: Emperor's Testament termékhez

  Hasonló termékek