Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Perimeter: Emperor's Testament

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 289240

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 265 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A közeljövőben egy új exodus veszi kezdetét, az emberi civilizáció maradványainak el kell hagyniuk a pusztuló Földet, és el kell indulniuk a Pszichoszférába. Azok, akik Szellemeknek nevezik magukat - az emberi faj új pásztorai, azt hiszik, hogy a Pszichoszférában egy új, életre alkalmas bolygót találnak majd. Kolosszális városok-ládák, amelyek több száz gyarmatosítót szállítanak, évszázadok óta utaznak a Pszichoszféra ellenséges világain a Szellemek irányítása alatt. Úticéljuk az Új Föld volt, amely régi otthonukat váltotta fel. Minden áthaladt világot portálok kapcsoltak össze, így jött létre a Világlánc.

    De a kemény próbák vége nem látszik, végül a Spirits despotizmusa és a földalatti intrikák miatt az Exodus darabjaira hullott. Új frakciók jöttek létre - a Birodalom és a Harkback. Minden frakciónak megvolt a maga célja és filozófiája. A Harkbackek úgy gondolták, hogy a régi Föld nem halt meg, a Birodalom pedig - a legtitokzatosabb frakció - úgy vélte, hogy az embereknek a Világok Láncában kell maradniuk. Az ellentét háborúvá fajult, amely sok világban hosszú évtizedek óta folyik.

    Míg a Szellemek úticéljuk felé tartanak, a Harkbackek pedig a mitikus Földet keresik, a Császár automatikus bázisok – Vice Frames – segítségével építi fel Szivacsbirodalmát. Nem hisz a régiben vagy az új Földben.

    A Császár titokban megalkotja a Mechanikus Szellemet – egy szuper mechanizmust, amely segít neki új világokat felfedezni. Csak a Császár halandó ellenségei, a Szellemek fedezhettek fel új világokat, és ez volt a hatalmuk forrása. De most eljött az új idő.

    Az egyik Vice-keret elkezdi tesztelni ezt a mechanizmust, ami egy szuperelme - a Mechanikus Messiás - megjelenéséhez és a Pszichoszféra Világok párhuzamos Láncának felfedezéséhez vezet. Találkozunk az "elveszett" Exodus Frame-ekkel is, és megtaláljuk a titokzatos idegen faj nyomait. A három fél a halálos csata kellős közepén áll: a csapás a császár rabszolgái ellen, a szellemek ütése a Messiás elhívása ellen, holt igazság egy újszülött hazugság ellen.

    Kik a Szellemek – az emberi faj megmentői vagy gyilkosai? Ki a Messiás bíró vagy báb? Ki a császár? Ki fog nyerni? A választ a játékos a Perimeter: Emperor's Testament látványos egyjátékos kampánya során fogja megtudni.

    "Érzem a legmagasabb szférák éhes feszültségét. A Szivacs húsa és vére mozgásba lendült; lüktetnek szerte a világon, amelyben a császár a nagy Lánc új történetét alkotja meg."

    • Gyors tempójú valós idejű stratégiai akció
    • Építsd meg vagy semmisítsd meg magukat a játékvilág környezetét terraformálás segítségével
    • Hatalmas egyjátékos kampány, amely kiterjeszti az eredeti Perimeter történetét
    • Új különleges egységek, épületek és filmzene
        Perimeter: Az Emperor's Testamentet érinti a GameSpy május 31-i leállása. Továbbra is játszhat a játékkal LAN, DirectIP és GameRanger segítségével.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Stratégia
    Életkor: 12+
    Megjelenés dátuma: 2014-05-22
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Perimeter: Emperor's Testament termékhez

    Hasonló termékek