Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  PHILIPS Hotel TV 32HFL4014/12 80,0cm(32") PrimeSuite

  Kategória: Televízió

  Cikkszám: 32HFL4014/12

  • 180 700 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-4 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Vonja magára a figyelmet. Lássa el saját márkajelzésével a TV felhasználói felületét.

  A Philips Professional TV átlátható, könnyedén navigálható felhasználói felületet (UI) kínál, melyet saját márkajelzése alapján testre szabhat. A keresősávhoz könnyedén hozzáadhatja logóját és színeit a márkája láthatóságának növelése érdekében.

  MyChoice-kompatibilis. Beépített pay-to-view megoldás

  Bármilyen helyzetben fizetős tartalmat kínálhat, a fizetést követően az összes csatornához hozzáférést biztosító teljes körű modelltől kezdve a kiválasztott prémium tartalmakig. A MyChoice olyan integrált megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a néző egy kód vagy kártya segítségével hozzáférhessen a pay-per-view csatornák megtekintéséhez.

  IPTV. Biztosítson csatornákat IP-n keresztül. Telepítse saját felhasználói felületét.

  Biztosítson csatornákat IP-n keresztül. Telepítse saját felhasználói felületét (UI), amely tárolható a központi kiszolgálón, és IP-n keresztül elküldhető a TV-készülékre. Ha a felhasználói felület már a TV-n van, akkor helyben is tárolható. Élvezze a rugalmasság és a gyors telepítés előnyeit – akár személyre szabja a Philips Pro System TV-ket, akár centralizálja a rendszerkezelést.

  CMND & Control. Üzemeltetés, frissítés, karbantartás

  Üzemeltesse kijelzőhálózatát helyi (LAN vagy RF) kapcsolaton keresztül. A CMND & Control segítségével olyan létfontosságú funkciókat működtethet, mint a bemenetek vezérlése, a szoftverek frissítése és a kijelző állapotának nyomon követése – akár egy TV-t kell irányítania, akár többet.

  CMND & Create. Saját tartalmak fejlesztése és közzététele

  Kezelje tartalmait a CMND & Create segítségével. Az egyszerű áthúzásokkal kezelhető felhasználói felület révén egyszerűen közzéteheti saját tartalmait, legyen az napi ajánlat vagy védjeggyel ellátott vállalati információ. Az előre betöltött sablonokkal és beépített minialkalmazásokkal pillanatok alatt üzembe helyezhetők a képek, szövegek és videók.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a PHILIPS Hotel TV 32HFL4014/12 80,0cm(32") PrimeSuite termékhez

  Hasonló termékek