Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Philips LED-Display Momentum 3000 27M1N3200VS - 68.5 cm (27") - 1920 x 1080 Full HD

    Kategória: Monitor

    Cikkszám: 27M1N3200VS

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Garancia: 36 Hónap
    Megj.: MÉRET: 27", FELBONTÁS: 1920x1080, KÉPFORMÁTUM: 16:9, VÁLASZIDŐ: 1ms, DP - HDMI - HDCP, FRISSÍTÉS: 165Hz, Csillogásvédelem, Beépített hangszórók

    A játék új szintre emelése



    Ez a játékhoz tervezett Philips monitor ideális általános célú kijelző az intenzív számítógépes játékokhoz. A szinkronizálási technológia, a gyors, 165 Hz-es frissítési sebesség és az 1 ms-os válaszidő zavartalan játékélményt biztosít. Vizuálisan magával ragadó, karcsú keretes kijelző és Ultra Wide-Color technológia.



    SmartContrast: a gazdag fekete árnyalatokhoz



    A SmartContrast egy olyan Philips által kifejlesztett technológia, amely elemzi a megjelenített tartalmakat, automatikusan beállítja a színeket, és vezérli a háttérvilágítást a kontraszt dinamikus javításához a legjobb digitális álló- és mozgóképek megjelenítése érdekében, vagy játék közben a sötét színárnyalatok megjelenítésekor. Gazdaságos üzemmód választásakor beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennap használt irodai alkalmazások megfelelő megjelenítése és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.



    165 Hz-es frissítési gyakoriság az igazán folyamatos és ragyogó képek érdekében



    Ön intenzíven, versenyszerűen játszik. Késleltetésmentes, igazán folyamatos képeket biztosító kijelzőre van szüksége. Ez a Philips kijelző másodpercenként 165-szor gondoskodik a képernyőn megjelenített tartalom újrarajzolásáról, amely gyakorlatilag gyorsabb a normál kijelzőknél.



    A VA-kijelző fantasztikus képeket kínál széles nézési szögekkel



    A Philips VA LED-kijelző korszerű, réteges, függőleges elrendezésű technológiát használ, amely rendkívül nagy kontrasztarányt biztosít a széles nézési szögű és élénk színű képeken. Míg az általános irodai alkalmazásokat könnyű használni, a kijelző kifejezetten fényképek, internetezés, mozifilmek, játékok és igényes grafikai alkalmazások számára lett kifejlesztve. Az optimalizált pixelkezelési technológia 178/178 fokos, rendkívül széles betekintési szöget biztosít, ami éles képeket eredményez.



    További jellemzők




      • A káros fényt kiszűrő LowBlue Mode és villódzásmentes Flicker-free üzemmódok gondoskodnak a szem egészségéről

      • Beépített sztereó hangszórók multimédiához

      • EasySelect menüváltó gomb a gyors képernyőmenü-hozzáféréshez

      • SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

      • Ultra Wide-Color – szélesebb színtartomány az élénk képekért
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek