FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Phoenix KS0031E Elektromos számzáras 30 kulcs kapacitású Kulcsszéf - Fehér

    Kategória: Biztonsági széfek

    Cikkszám: KS0031E MKII

    • 50 220 Ft
      Nettó ár: 39 543 Ft
    • Elérhető: Több mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás a raktárunkba: 4 - 4 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Biztonság és Kényelem a Kulcsok Tárolásához

    A Phoenix KS0031E Elektromos számzáras 30 kulcs kapacitású kulcsszéf a modern biztonsági megoldások egyik kiemelkedő példája. Ez az elegáns fehér széf ideális választás mind otthoni, mind irodai használatra, biztosítva, hogy a kulcsai mindig a legnagyobb biztonságban legyenek.

    Műszaki Adatok

    • Kapacitás: 6,5 liter
    • Szín: Fehér
    • Külső méretek (HxSzxM): 280x300x100 mm
    • Belső méretek (HxSzxM): 275x295x80 mm
    • Szín: Kiváló minőségű, karcálló RAL9003 fehér festékkel

    Fejlett Elektronikus Zár

    Az elektronikus zárrendszer könnyen kezelhető és felhasználóbarát, ami ideális mindenki számára. A szabotázsgátló vagy ugráló mágnesszelep-reteszelő rendszer további biztonságot ad egy esetleges betörési kísérlet során. Amennyiben a kód valamiért rossz helyre kerül, a kulcsfelülírási funkció két mellékelt kulccsal könnyedén megoldást nyújt.

    Masszív Felépítés

    A széf nagy teherbírású acélszerkezettel és rejtett zsanérokkal rendelkezik, ami meggátolja a rongálási kísérleteket. Az iker feszültség alatt álló reteszelőcsavarok további biztonságot biztosítanak az értékeit védendő.

    Magas Szintű Biztonság

    Ezek a kulcsszéfek a falhoz rögzíthetők, ezzel védelmet biztosítva az autókulcsok, házkulcsok, irodakulcsok stb. ellopására irányuló betörések ellen. A rögzítési folyamatot a mellékelt csavarok könnyítik meg.

    Kényelmes Kulcsbehelyezési Nyílás

    A kulcsszéf egy 55H x 35W x 15D mm-es kulcsbehelyezési nyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kulcsok lerakását anélkül, hogy a széfet fel kellene nyitni.

    Színes Kulcscímkék

    A kulcsok rendszerezését a különféle színes kulcstárók segítik, amelyeket a széfhez mellékelünk.

    Érdekességek a Gyártóról

    A Phoenix Safe Company több mint 200 éves múltra tekint vissza, és az Egyesült Királyság egyik legrégebbi és legnagyobb széfgyártó vállalata. Innovatív biztonsági megoldásaik révén világszerte ismertté váltak, és termékeik a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványok szerint készülnek.

    A jó kulcsszéf nemcsak a kulcsok tárolását oldja meg, hanem biztonságban tartja azokat a legjobb technológia és kiváló anyagok felhasználásával. Válassza a Phoenix KS0031E Elektromos számzáras kulcsszéfet, hogy Ön is élvezhesse a biztonságot és a kényelmet, amit ez a kiváló minőségű termék nyújt.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek