Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Please Wake Up

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1397800

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A „Please Wake Up” egy eredeti horrorjáték, amely feltöri az agyát. A legtöbb horrorjáték egy kitalált rémülettel, gyakran lényekkel vagy vérrel látja el a játékost. Mindennapi életünkben azonban van egy nagyon is valós horror, ami teljesen alulkutatott. Például kutatások kimutatták, hogy az emberi emlékezet rendkívül megbízhatatlan, ami sok embert arra késztet, hogy tudtukon kívül hamis identitást és narratívát alkossanak magukról. Ezenkívül felfedeztük, hogy a valóság érzékelését többnyire az agyunk „hallucinálja” – nem a külvilág.

    A játék minden része ehhez a témához kapcsolódik. Nemcsak valódi pszichológiai és idegtudományi kutatásokat mutatnak be, hanem sok más játékfunkció is segít a hatás elérésében. Ez magában foglalja a játékmenetet is, amely egyszerű és hozzáférhető – ugyanakkor lebilincselő is. Az objektumok megváltoznak, ha nem nézed őket, és az Ön feladata, hogy rámutasson a változásokra. A játékosok végül megkérdőjelezik saját memóriájuk és észlelésük megbízhatóságát és pontosságát. Ezenkívül a játék számos pszichológiai technikát alkalmaz, hogy még jobban kiemelje a lényeget. Ez magában foglalja a hamis emlékek beültetését és a Mandela-effektust. Egy másik alkalmazott technika a McCollough Effect, amely egy vizuális illúzió, amely akár 2,8 hónapig is kisebb hatással lehet a látásra (a játékosok ezt a beállításokban kikapcsolhatják).

    Mindez betetőződik és egy metafikciós narratívába kötődik, amely azt sugallja, hogy az általunk tapasztalt „valóság” és „én” még csak nem is feltétlenül valóságos vagy pontos – csak feltételezzük, hogy azok.

    *FIGYELEM*

    A TELJES JÁTÉK OPTIKAI ILLÚZIÓKAT HASZNÁL, AMELYEK AKÁR 3 HÓNAPIG TARTÓ HATÁSOK LEHETNEK APRÓL.

    AZ ILLÚZIÓK MEGTEKINTÉSE SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE.
    A FEJLESZTŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A JÁTÉK EREDMÉNYÉBŐL ELŐFORDULÓ NEGATÍV VAGY KÁROS HATÁSOKÉRT.

    AJÁNLJUK EZT A FIGYELMEZTETÉST AZ ESETÉN MEGÉPÍTŐ BÁRKI SZÁMÁRA.

    EZEKEN ILLÚZIÓK HASZNÁLATA A BEÁLLÍTÁSOKBAN KIKAPCSOLHATÓ.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie
    Megjelenés dátuma: 2021-01-29
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Please Wake Up termékhez

    Hasonló termékek