Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Pleasure Party

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1830620

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    MEGJEGYZÉS A RENDSZERKÖVETELMÉNYEKRŐL

    Megjegyzés: A Pleasure Party kiváló minőségű látványt, hangot, karaktereket és animációt használ, ezért némi lóerős PC-re van szüksége. Jó videókártya ajánlott. További információért tekintse meg a rendszerkövetelményeket.


    A Játékról

    A Pleasure Partyban segítesz Tiffanynak „Bétatesztelni” egyetemi projektjét, egy csodálatos női örömérzékelési eszközt. Annak érdekében, hogy tesztelje az eszközt, és bebizonyítsa, hogy érdemes, szórakoztató és forró szexpartikat szervez az egész városban! Ön irányítja az összes műveletet valós idejű 3D- ben, érdekes és szórakoztató szexuális pozíciókba hozva párokat, és pénzt kereshet a női öröm minden rögzített pontjával.

    Ebben a "Sandbox" stílusú erotikus játékban 12 különböző helyszín közül választhatsz szexpartihoz, 15 különböző karakter közül választhatsz, amelyeket meghívhatsz, és a karaktereidet a 24 különböző szexuális pozíció bármelyikébe helyezheted, beleértve a szólót, a standardot, a leszbikust és az análist.

    Legyen kreatív, amikor szexpartikat hoz létre egy nudista üdülőhelyen, egy éjszakai klubban, egy csendes tengerparton, egy nyilvános blokkpartin stb.



    A kompatibilitás a kulcsa a legtöbb női öröm megteremtésének, ezért fordítson különös figyelmet a párjain belüli kompatibilitás öt mérőszámára. De ha nem illenek tökéletesen, mindig vásárolhat olyan elemeket, amelyek elősegítik a kompatibilitásukat.

    A női öröm növelésének másik módja a „kapcsolatok”. Hozzon létre kapcsolatokat a különböző párok között, akik akcióban vannak, hogy növeljék örömüket.

    A mulatságos partikon valóban teljes mértékben te irányítod. Válassza ki, hogy ki kivel, milyen pozícióban csatlakozik, és hogy valóban felpörgesse a hőt (és a bónuszpontokat), irányítsa az időzítést és a tempót úgy, hogy egynél több lány érje el a csúcsot egy időben!

    Szeretné, hogy egy professzor csatlakozzon a tanítványához és a nővéreihez a szabadban a helyi szálloda bárjában? Megteheted. Szeretnél egy Álarcos orgiát vezetni egy sötét, titokzatos kastélyban? Azt is megteheti. Szeretnél egy csupa lány leszbikus társasági orgiát létrehozni? Nyilvános szexbaj a helyi blokkpartin? Rituális orgia az ősi földalatti romokban? Mindent megtehetsz! A Pleasure Partyban a szexuális szórakozásnak csak a képzeleted szab határt!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szimuláció Könnyed
    Életkor: 18+
    Megjelenés dátuma: 2022-01-14
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Pleasure Party termékhez

    Hasonló termékek