FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    PORT Designs Yosemite 13-14"

    Kategória: Notebook Hátizsák

    Cikkszám: 400702

    Garancia: 1 év

    • 25 690 Ft
      Nettó ár: 20 228 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás a raktárunkba: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A Port Designs az informatikai Eco gyártók előfutára: Az első öko-sorozat 2009-ben indult. A Port vállalati filozófia célja a szén-dioxid-kibocsátásunk csökkentése, valamint a társadalmi és környezeti felelősség fenntartható megközelítésének megvalósítása.
    A Yosemite Eco táska főként újrahasznosított anyagokból (PET & r-PET) készül. Ezen anyagok használata hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátásunk csökkentéséhez, és pozitívan hat a környezetre.
    Ez a stílusos hátizsák 58%-ban újrahasznosított anyagból készült, az esőtakaró pedig 90%-ban újrahasznosított anyagokból vannak. Kompakt és ultrakönnyű kialakítása nagyon praktikussá teszi útközben. Az elegáns és konszenzusos design teszi ideálissá a szállításra és laptop védelmére. A cipzárok nikkelmentesek.
    Ebben a hátizsákban talál egy párnázott rekeszt akár 14 "  laptophoz.
    Tágas kialakításának és belső szervezőjének köszönhetően a személyes tárgyak tárolására is van hely. Az előlapon lévő nagy zseb lehetővé teszi a tartozékok gyors elérését. A vállpántok és a hordfogantyúk kényelmesek és párnázottak.
    Ez a vékony és elegáns hátizsák hátsó pánttal rendelkezik, ami ráerősíthető egy bőrönd fogantyújára,  amikor bőrönddel utazik.
    A fényvisszaverő szalag az esőtakarón éjszaka vagy esőben is láthatóvá teszi.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek