Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Premier Manager 02/03

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1272060

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 540 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Kényeztesse magát a páneurópai fantáziafutball-világgal azáltal, hogy átveszi az irányítást a négy angol divízió bármelyik klubja felett, vagy egyidejűleg a kontinens élvonalbeli bajnokságainak (Spanyolország, Olaszország, Franciaország és Németország) első két osztályából.

    Az összes szokásos funkció itt található: átigazolások, taktika, csapatvezetés, csapatrotáció, pénzügyek és klubfejlesztés. A nyomást kiváltó akció ismét egy buja, interaktív világban játszódik. Több környezetet adtunk hozzá, és több karaktert hoztak létre, miközben a klub személyzetével és a médiával beszélget. A delegálás egy vadonatúj funkció, amely lehetővé teszi a menedzser számára, hogy különböző szerepeket ruházzon át a háttérben dolgozó csapatra, és felszabadítja a menedzsert, hogy pusztán a futással kapcsolatos dolgokra összpontosítson, így gyorsabb és hatékonyabb szezont biztosít. A Premier Manager 02/03 új motorja nagyobb teret enged a taktikai szerepvállalásnak a padról. Több statisztikai visszajelzést kapunk, hogy kiemeljük a teljesítményben és képességekben mutatkozó különbségeket. Az átigazolások élethűbbek, mint valaha, mivel most a játékosok ereje irányítja az átigazolásokat, így a boldogtalanok vagy a gyors pénzért hajszolók számára nagyobb lehetőség nyílik a klub elhagyására. És ha némelyikük valóban zsoldos, akkor megtervezhet egy lépést, és gyorsabban útnak indíthatja a játékost, mint ahogy azt Jaap Stam mondaná! Végezze el az átvitelt.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Sport Szimuláció
    Életkor: 3+
    Megjelenés dátuma: 2020-07-31
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Premier Manager 02/03 termékhez

    Hasonló termékek