Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Premier Manager 02/03

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1272060

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 185 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Kényeztesse magát a páneurópai fantáziafutball-világgal azáltal, hogy átveszi az irányítást a négy angol divízió bármelyik klubja felett, vagy egyidejűleg a kontinens élvonalbeli bajnokságainak (Spanyolország, Olaszország, Franciaország és Németország) első két osztályából.

  Az összes szokásos funkció itt található: átigazolások, taktika, csapatvezetés, csapatrotáció, pénzügyek és klubfejlesztés. A nyomást kiváltó akció ismét egy buja, interaktív világban játszódik. Több környezetet adtunk hozzá, és több karaktert hoztak létre, miközben a klub személyzetével és a médiával beszélget. A delegálás egy vadonatúj funkció, amely lehetővé teszi a menedzser számára, hogy különböző szerepeket ruházzon át a háttérben dolgozó csapatra, és felszabadítja a menedzsert, hogy pusztán a futással kapcsolatos dolgokra összpontosítson, így gyorsabb és hatékonyabb szezont biztosít. A Premier Manager 02/03 új motorja nagyobb teret enged a taktikai szerepvállalásnak a padról. Több statisztikai visszajelzést kapunk, hogy kiemeljük a teljesítményben és képességekben mutatkozó különbségeket. Az átigazolások élethűbbek, mint valaha, mivel most a játékosok ereje irányítja az átigazolásokat, így a boldogtalanok vagy a gyors pénzért hajszolók számára nagyobb lehetőség nyílik a klub elhagyására. És ha némelyikük valóban zsoldos, akkor megtervezhet egy lépést, és gyorsabban útnak indíthatja a játékost, mint ahogy azt Jaap Stam mondaná! Végezze el az átvitelt.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Sport Szimuláció
  Életkor: 3+
  Megjelenés dátuma: 2020-07-31
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Premier Manager 02/03 termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek