Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Project CARS - Limited Edition Upgrade

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 334770

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális

    Alapjáték Szükséges


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 5 065 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Touring, Road, Prototype és GT kategóriákból származó autókat tartalmazó Limited Edition Car Pack öt legendás autót tartalmaz, amelyek együttes végsebessége meghaladja az 1200 km/h-t és 2000+ lóerőt!

    • McLaren F1 – Központi vezetőállással és pillangós ajtókkal a McLaren F1 a valaha készült leggyorsabb sorozatgyártású autók egyike, 0-60-as ideje valamivel több, mint 3 másodperc
    • Sauber C9 – Ez a C csoport prototípusa még mindig tartja az egyik leggyorsabb rekordot Le Mans-ban, 1989-ben egyetlen futamot megnyert a világbajnokságon.
    • BMW M1 ProCar – A legendák, például Niki Lauda és Nelson Piquet hajtja, és Andy Warhol művész egyedi fényezésével az M1 ProCar ikonikus a motorsport kultúrájában.
    • Mercedes-AMG C-Class Coupe DTM – Elődjére építve, amely a DTM 28 éves történetének legsikeresebb autója volt, a C-osztály Coupe DTM erősebb és biztonságosabb, így az egyik legversenyképesebb DTM-ben futó autó. Ma
    • 1967 Ford Mk IV – Az 1967-es Le Mans 24H és a Sebring 12H győztese, a legendás pilóta, Mario Andretti vezette, az Mk IV még mindig az egyetlen amerikai autó, amely valaha is megnyerte a klasszikus állóképességi versenyt.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Kiegészítő
    Műfaj: Versenyzés Sport Szimuláció
    Életkor: 3+
    Megjelenés dátuma: 2015-06-08
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Project CARS - Limited Edition Upgrade termékhez

    Hasonló termékek