Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Project Highrise: London Life

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 636502

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 915 Ft
   Nettó ár: 720 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  ÚJ JÁTÉK A FEJLESZTŐTŐL

  https://store.steampowered.com/app/1386780/City_of_Gangsters/


  A Játékról

  Ön Londonba érkezik, amely a világ pénzügyeinek és a modern tömegkommunikáció uralkodójának a központja. Felhőkarcolók bukkannak fel mindenhol, miközben a világ irodahelyiségekért szorgalmaz itt Anglia fővárosának történelme és pompája. A London Life-ban kihívás lesz, hogy csillogó irodatornyokat hozzon létre a kereskedelem titánjainak, az elit globális tőzsdéknek és a média moguljainak. Tornyait szárnyaló antennák és világűrbe néző parabolaantennák koronázzák meg, hogy elérjék a globális információs hálózatot.

  London Calling
  A London Life 12 új irodabérlővel bővült, akik mindannyian bérelhető helyet keresnek ennek a királyi városnak a hőn áhított határain belül. A pénzemberek mindig is Londonba sereglettek; a kis bankoktól a szerteágazó tőzsdékig mindenki a globális kereskedelmi központ közelében szeretne lenni, a Cityben. De az elmúlt években a kreatívok minden fajtája ellenállhatatlannak találta a város szellemiségét: a kis hangstúdióktól és független játékfejlesztőktől kezdve a nyüzsgő szerkesztőségekig és a magasztos filmstúdiókig London ragyogó fényei és lüktető csillogása vonzza mindannyiukat.

  Urald Britannia
  A London Life némi brit lendületet hoz az épületekbe. A hagyományos kocsmák és elegáns éttermek egy kis angol varázst kölcsönöznek étkezési és italozási helyeinek. A fényűző előcsarnokok elegáns csillárokkal lenyűgöző bejáratokat teremtenek. Ha különféle pazar kültéri dekorációkkal és előkelő új műalkotásokkal kombinálja, új londoni helyiségei kifinomultságot és presztízst sugároznak.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Szimuláció, Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2018-02-28
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek