Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Qoltec 51833 M.2 USB 3.0 Külső SSD ház - Piros

    Kategória: Külső SSD védőtok, ház

    Cikkszám: 51831

    • 6 675 Ft
      Nettó ár: 5 256 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Megbízhatóság, sebesség, kompatibilitás – ideális magánszemélyek és kisvállalkozások számára

    Fedezze fel az adattárolás új minőségét a 2,5"-os SATA3 HDD SSD-k alumínium burkolatával, amely egyesíti a megbízhatóságot, a sebességet és a széles körű kompatibilitást. Ideális megoldás azok számára, akik mobil és könnyen használható adattárolási lehetőségeket keresnek, érdekes alternatíva , nem csak azoknak, akiknek dokumentumai vagy privát fájljai vannak lemezen, hanem azoknak a kisvállalkozásoknak is, akik más költséges megoldásokba való befektetés nélkül szeretnék archiválni számítógépes adataikat.

    Akár 5 GB/s-os nagysebességű átvitel, 2230-2280 meghajtók támogatása 2TB-ig, UASP, OTG, USB 3.0 - Minden egyben!

    >Az 5 GB/s adatátviteli sebességgel pillanatok alatt elérheti fájljait. Akár dolgozik, akár élvezi a multimédiát, ez a ház lehetővé teszi az információk zökkenőmentes átvitelét, javítva a rendszer teljesítményét. - M.2 SSD SATA NGFF méretekhez
    megfelelő : 2230, 2242, 2260, 2280 , - UASP támogatás , több parancs egyidejű végrehajtását teszi lehetővé, - OTG támogatás , laptopokkal és okostelefonokkal működik, - USB 3.0 interfész támogatja az adatokat átviteli sebesség akár 5 Gbps, - egyetlen M.2 meghajtó akár 2 TB-ot támogat , - hasznos, ha nincs más lehetőség SSD csatlakoztatására, - USB-kábel mellékelve, - nincs szükség illesztőprogramok telepítésére, egyszerűen csatlakoztassa az USB-hez port és használat a Plug&Play funkció egyszerűségének köszönhetően.

    Kompakt kialakítás és robusztus könnyű alumínium konstrukció

    Az M.2 SSD meghajtó karcsú és praktikus burkolata stílusos védelmet nyújt értékes adatainak . A ház kiváló minőségű alumíniumból készült, amely tovább segíti a hőelvezetést . A tok kompakt mérete lehetővé teszi, hogy magával vigye munkába vagy borozóba, a zseb könnyen belefér a hátizsákba . A tartós burkolat hatékony védelmet nyújt a zúzódás ellen, és megakadályozza a hajtás károsodását .

    Plug & play – nem kell illesztőprogramot telepíteni, csak plug and play!

    Az SSD és a HDD felszereléséhez nincs szükség speciális szerszámokra , egyszerűen csúsztassa ki a házat, ennek megfelelően helyezze be a meghajtót, majd csúsztassa vissza a házba és csavarja fel. Miután csatlakoztatta a rekeszt a választott eszközhöz, készen áll, az eszköz használatra kész. Plug&Play funkció – nem kell illesztőprogramot telepíteni, csak plug and play!

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek