Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Rage Quest

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 709290

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A Rage Quest egy kihívásokkal teli, 4 órás, csempe alapú, valós idejű, harcra összpontosító RPG.

    Zyeként játszol, egy emberként, aki felébredt az interneten, és fogalma sincs, hogyan került oda. Nem sokkal azután, hogy elküldött egy YouTube-hozzászólást (a játék első ellensége), rájön, hogy az egyetlen módja annak, hogy megszökjön az internet elől, és visszatérjen a való világba, ha elegendő energiát gyűjt egy portál létrehozásához. Azonban az egyetlen energiaforrás, amely eléggé elterjedt az interneten, hogy táplálja ezt a menekülést, a… gyűlölet .

    Egy újfajta RPG harci rendszer


    A Rage Quest egy valós idejű, csempe alapú, harci RPG, ahol gondosan időzítened és láncolnod kell akcióidat a maximális hatékonyság érdekében.

    Minden akciónak van egy töltési ideje (az az idő, amíg a művelet végrehajtásra kerül) és egy lehűlési ideje (az az idő, amíg az akció újra felhasználható). A játékosnak gyorsan és stratégiailag kell gondolkodnia, hogy hatékony legyen a harcban. Nem csak a megfelelő cselekvések együttes használatáról van szó, hanem a végrehajtásuk időzítéséről is.

    Világok, amiket egész életedben ismertél, amilyeneket még soha


    Zye a közösségi média, az online játékok és a vállalati befolyás világán keresztül utazik majd a gyűlölet felhalmozása érdekében. Útja során olyan ellenségekkel találkozik majd, mint a The Hive Mind, a Gamergate, a Twitch Chat, a trollok, a flamerek, a hackerek, a bloatware-ek, a rosszindulatú programok, a spambotok, a felhasználói adatok, a cenzúra, az álhírek és még sok más.

    Tanuljon meg bármilyen képességet, vásároljon bármilyen tárgyat, rögtön az elején


    A Rage Quest egy olyan RPG, ahol minden képesség és tárgyvásárlás a kezdetektől fogva feloldható. A legtöbb játék ezt elkerüli, mert nehéz lehet egyensúlyozni, de a nyeremény szabad formájú és kreatív játék. Emellett, ha szuperügyességgel képes megtörni a játékot, akkor megérdemelte.

    A billentyűzet/egér és az érintőképernyők számára készült harci rendszer.


    Akár asztali számítógépen, laptopon vagy érintőképernyős számítógépen játszik, a Rage Quest harci rendszere kihasználja, hogy gyorsan meghatározhat egy helyet a képernyőn.

    És persze azok a dolgok, amelyekből RPG, RPG lesz.


    4 világ (mindegyik körülbelül egy órás), elágazó utak, oldalsó küldetések, NPC-k, zsákmány, főnökök, karakternövekedés és minden jó dolog, ami egy RPG-nek kell.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Stratégia Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2017-11-08
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Rage Quest termékhez

    Hasonló termékek