Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Redout 2

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1799930

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 5 680 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A világegyetem leggyorsabb versenyjátéka.

  A Redout 2 tisztelgés a klasszikus arcade versenyjátékok előtt és a kritikusok által elismert Redout folytatása, ahol a félig elhagyott Föld disztópikus pusztaságain való száguldás a galaxis egyik legnépszerűbb sportja.

  Érj el lehetetlen sebességet izgalmas futurisztikus versenyeken egy kiterjedt egyjátékos kampány és versenyképes többjátékos játék során. A mélyreható vezérlőrendszerek, a robusztus lebegtetési testreszabás és az elképesztő hangsáv teszi a Redout 2-t a legfontosabb antigravitációs versenyzővé.

  FŐBB JELLEMZŐK

  Sebesség és vezérlés – Az Anti-Gravity versenyklasszikusok, mint például a Wipeout és az F-Zero hagyománya szerint, megtapasztalhatja a lélegzetelállító gyors sebességet és az intuitív vezetési rendszert, amely a Redout 2-t nagyszerűvé teszi, hogy felvegye és lejátszható legyen, de egyúttal kifizetődő is azok számára, akik felkészültek a szuper-magas képzettségű plafon. Hajlíts, hurkolj és ugorj át a versenyjátékok történetének legőrültebb fordulatain és ugrásain.

  Kiterjedt karrier mód – Repülj át több száz eseményen 36 egyedi versenypályán – amelyek mindegyike visszafordítható! Az Arena Race-től és Time Attack-től a Last Man Standingig és az intenzív Boss Races-ig, nyissa meg a versenyt, és uralja a célvonalat.

  Versenyképes többjátékos – Versenyezz másokkal intenzív, 12 fős online többjátékos akcióban. Merüljön el az új kihívásokban a rendszeresen hozzáadott egyéni tartalommal, valamint az egyedi esztétikai jutalmakat tartalmazó évszakokkal.

  Átfogó testreszabás – Válasszon a 12 különböző alváz közül, és teljesen testreszabhatja saját léghajóját a propulsorok, stabilizátorok, kormányok, köztes hűtők, szárnyak, mágnesek, szárnyak, légterelők, rakétamotorok, festékek és egyebek hihetetlen választékával! Készítse el és ossza meg a legjobb, nagy sebességű csúcspontokat a Fotó móddal.

  Jaw-Dropping Soundtrack – Szupersztár elektronikus előadók, köztük a legendás Giorgio Moroder és olyan elismert tehetségek, mint a Zardonic és a Dance with the Dead. Music-master algoritmusaink zökkenőmentesen és dinamikusan keverik a számokat valós idejű versenyadatok alapján.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Versenyzés Sport Akció
  Megjelenés dátuma: 2022-06-16
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Redout 2 termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek