Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Redout 2

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1799930

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 3 030 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A világegyetem leggyorsabb versenyjátéka.

    A Redout 2 tisztelgés a klasszikus arcade versenyjátékok előtt és a kritikusok által elismert Redout folytatása, ahol a félig elhagyott Föld disztópikus pusztaságain való száguldás a galaxis egyik legnépszerűbb sportja.

    Érj el lehetetlen sebességet izgalmas futurisztikus versenyeken egy kiterjedt egyjátékos kampány és versenyképes többjátékos játék során. A mélyreható vezérlőrendszerek, a robusztus lebegtetési testreszabás és az elképesztő hangsáv teszi a Redout 2-t a legfontosabb antigravitációs versenyzővé.

    FŐBB JELLEMZŐK

    Sebesség és vezérlés – Az Anti-Gravity versenyklasszikusok, mint például a Wipeout és az F-Zero hagyománya szerint, megtapasztalhatja a lélegzetelállító gyors sebességet és az intuitív vezetési rendszert, amely a Redout 2-t nagyszerűvé teszi, hogy felvegye és lejátszható legyen, de egyúttal kifizetődő is azok számára, akik felkészültek a szuper-magas képzettségű plafon. Hajlíts, hurkolj és ugorj át a versenyjátékok történetének legőrültebb fordulatain és ugrásain.

    Kiterjedt karrier mód – Repülj át több száz eseményen 36 egyedi versenypályán – amelyek mindegyike visszafordítható! Az Arena Race-től és Time Attack-től a Last Man Standingig és az intenzív Boss Races-ig, nyissa meg a versenyt, és uralja a célvonalat.

    Versenyképes többjátékos – Versenyezz másokkal intenzív, 12 fős online többjátékos akcióban. Merüljön el az új kihívásokban a rendszeresen hozzáadott egyéni tartalommal, valamint az egyedi esztétikai jutalmakat tartalmazó évszakokkal.

    Átfogó testreszabás – Válasszon a 12 különböző alváz közül, és teljesen testreszabhatja saját léghajóját a propulsorok, stabilizátorok, kormányok, köztes hűtők, szárnyak, mágnesek, szárnyak, légterelők, rakétamotorok, festékek és egyebek hihetetlen választékával! Készítse el és ossza meg a legjobb, nagy sebességű csúcspontokat a Fotó móddal.

    Jaw-Dropping Soundtrack – Szupersztár elektronikus előadók, köztük a legendás Giorgio Moroder és olyan elismert tehetségek, mint a Zardonic és a Dance with the Dead. Music-master algoritmusaink zökkenőmentesen és dinamikusan keverik a számokat valós idejű versenyadatok alapján.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Versenyzés Sport Akció
    Megjelenés dátuma: 2022-06-16
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Redout 2 termékhez

    Hasonló termékek