Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Remnant: From the Ashes - Subject 2923

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1344680

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális

    Alapjáték Szükséges


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 240 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek



    Remnant: From the Ashes – A 2923-as téma a Remnant: From the Ashes játékhoz szükséges. A 2923-as téma nem követeli meg a Swamps of Corsus DLC tulajdonjogát a lejátszáshoz.

    A Remnant: From the Ashes történet vadonatúj folytatásában találkozz váratlan szövetségesekkel, járj át ismeretlen zónákat és dimenziókat, és győzz le új fenyegetéseket, hogy megmentsd világodat. Teljesíts új küldetéseket és hódíts meg egyedi főnököket, hogy további felszereléseket szerezhess, növelve az esélyeidet a túlélésre a Föld zord vadonában és azon túl is, miközben az a cél, hogy véget vess a Gyökérnek és helyreállítsd az emberiséget.

    Új kampány: Tárgy 2923

    Fedezze fel az „Álmodozók” eredetét, és azt, hogyan kapcsolódnak a rettegett Gyökérhez ebben a vadonatúj kampányban – folytatva a Maradék: From the Ashes történetét egy expedícióval Ward Prime-ba és számos más új helyszínre.

    Új zónák, főnökök és küldetések

    Vidéki területektől és egy elhagyatott katonai bázistól a romos Földön Reisum hegyvidéki világának fagyos és könyörtelen magaslataiig nézzen szembe új kihívásokkal, és folytassa a harcot a túlélésért

    Kiváló tűzerő

    Öltöztesd fel karakteredet, hogy túléld ezeket a veszélyes új élményeket – válassz egy sor új fegyver és módosítás, új páncélkészletek és skinek, valamint új csecsebecsék közül.

    Túlélési, kalandozási és hardcore mód frissítések

    Új fenyegetések jelennek meg a Survival és Adventure módban, ahogy a szörnyek, a kazamaták és a Reisum főnökei is bekerülnek a rotációba – míg a Hardcore mód egy sor új jutalmat kap. A Survival mód eléréséhez a Swamps of Corsus DLC szükséges.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Kiegészítő
    Műfaj: Kaland Akció Szerepjáték
    Életkor: 16+
    Megjelenés dátuma: 2020-08-20
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Remnant: From the Ashes - Subject 2923 termékhez

    Hasonló termékek