Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Reolink Argus Series B440 IP Turret kamera

    Kategória: Térfigyelő kamerák

    Cikkszám: ARGUS SERIES B440

    • 55 025 Ft
      Nettó ár: 43 327 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    360°-os nézet 4K tisztasággal

    Az Argus Series B440 4K 8MP (3840x2160) felbontással büszkélkedhet, és hihetetlenül részletgazdag felvételeket kínál, míg 355°-os panoráma és 140°-os dönthetősége szélesebb lefedettséget biztosít. Az előre beállított pontok beállításával egyetlen kattintással ellenőrizheti az összes kiemelt figyelési területet.

    Két éjszakai látás mód

    A tiszta fekete-fehér éjszakai látás mellett az Argus Series B440 élénk színű éjszakai látást biztosít beépített reflektoraival, így még sötét környezetben sem marad le egyetlen fontos részletről sem.

    Kettős figyelmeztetések

    Ha a kamera valami gyanúsat észlel, a reflektorok és a sziréna automatikusan működésbe lép, hogy elriassza a behatolókat. Ezek a funkciók manuálisan is vezérelhetők a Reolink App/Client segítségével.

    Valós idejű riasztások

    A fejlett észlelési algoritmusokkal ez az intelligens kamera képes észlelni az emberek, járművek és háziállatok mozgását, és azonnal értesíti Önt az alkalmazások push értesítésein vagy e-mailjein keresztül.

    Kétirányú kommunikáció

    A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően közvetlenül beszélhet a kamera előtt álló személlyel. Üdvözölje látogatóit, vagy figyelmeztesse a hívatlan vendégeket bármikor, bárhonnan.

    Gyors és stabil 5/2,4 GHz-es WiFi

    Élvezze a zökkenőmentes, késleltetés nélküli 4K élő közvetítést a 2,4/5 GHz-es kétsávos Wi-Fi-nek köszönhetően a stabilabb és rendkívül gyors hálózati kapcsolatért.

    Újratölthető elem

    A fényképezőgép egy hosszú élettartamú beépített újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely folyamatos védelmet biztosít, kiküszöbölve az akkumulátorcserével vagy a gyakori újratöltéssel kapcsolatos aggodalmakat.

    Time Lapse: Tapasztalja meg a napokat másodpercekben

    Az időzítéssel klassz klipeket készíthet, amelyek másodpercek alatt mutatják be például a naplementét vagy az építési folyamatot. Azt is gyorsan áttekintheti, mi történt hosszú időn keresztül.

    Ellenáll az esőnek, hónak és szélnek

    A robusztus ház víz- és porállóvá teszi az Argus Series B440 kamerát. Tökéletesen működik otthonon belül és kívül is, még zord időben is.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek