Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Rescue Team 7

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 666050

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 545 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Az anyatermészet találkozott párjával! Amikor a Föld remeg, vulkánok dübörögnek és mennydörgés hasítja az eget, a Mentőcsapat ott van, hogy megmentse a napot. Vezesd az izgalmakra vágyók szakértői csoportját szívvel, hogy segíts az embereknek, miközben egy-egy katasztrofális jelenet romjain ásnak át, hogy megmentsék az áldozatokat és újjáépítsék a városokat.  Nincs túl nagy csapás, és nincs túl kicsi állat sem ahhoz, hogy a mentőcsapatot távol tartsa a helyszínről. Vezesd őket és kutyás társaikat szárazföldön, tengeren és légi úton, hogy eltakarítsák a törmeléket, gyűjtsék össze az erőforrásokat és teljesítsenek küldetéseket, amelyek a zöldellő dzsungelek, sötét bányák és hófödte hegyek mélyére viszik őket.

  Használjon stratégiát, hogy üsse az időt, és szerezzen csillagok tucatjait sífelvonók üzemeltetése, veszélyes olajgejzírek kikapcsolása és ködös ösvények tisztítása során, majd a csillagok segítségével megépítheti saját Mentőcsapat bázisát. Minden egyes leküzdött veszély esetén új eredmények és teljesítmények lesznek a jutalmad.  A Collector's Edition of Rescue Team 7 egy epikus, 50 szintű kampánnyal érkezik, amely magával ragadó történetet tartalmaz e hősök mindennapi életéről, 20 kihívást jelentő bónuszszintet, lépésről lépésre szóló stratégiai útmutatót, letölthető médiát és még sok mást. Játssz még ma a Rescue Team 7-el, és éld át a kalandot, amely a veszély túloldalán vár!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Stratégia Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2017-08-16
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Rescue Team 7 termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek