Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Rift Rangers

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 2172120

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 875 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek  Pusztítsd el az ellenséget az erős RiftTech segítségével. Gyűjtse tapasztalatait. Szintlépés. Legyél megállíthatatlan!

  Vedd át a parancsnokságot a Rift Rangers felett, akiknek az a feladata, hogy megvédjék a Földet a gonosz erőktől – különösen azokétól, akiknek lézerei és éles karmai áradnak át a The Master Brain dimenzióinstabilitási szakadásán.

  Ahhoz, hogy megmentsd a bolygót, be kell lépned a szakadásba, és RiftTech-eddel vissza kell tartanod az interdimenzionális szörnyek elsöprő hordáit 20, egyre intenzívebb percig – amíg a Mega Mecha befejezi a bekapcsolási ciklust, és mindet letapos!

  MONSTER MAYHEM


  Minden percben, amikor túléled, a szörnyű hordák száma növekedni fog. A túlélésed attól függ, hogy a pusztító erővé válsz-e, és eltörölsz-e minden ellenséget az utadon.

  FRISSÍTS VAGY MEGHALT


  Használd a megölt ellenségeid erőteljes dimenziós energiáját a RiftTech folyamatos fejlesztésére. Figyelmeztetés! Az energia instabil természete véletlenszerű frissítési döntéseket eredményez, ezért körültekintően válasszon.

  LEGYEN FÁLLÍTHATATLAN ERŐ


  A fegyverek megfelelő kombinációja a félelmetes pusztítás szinergikus erejét hozhatja létre, amely minden ellenséget megsemmisít, és valóban megállíthatatlanná tesz!

  A rossz választás kétségtelenül az ön megsemmisítő vereségéhez vezet. Nincs nyomás!

  20 PERC MEG A CSOMAG LEJEL


  Ezek a szörnyek nem férnek hozzá a Mega Mechánkhoz! De 20 percre van szüksége a bekapcsolási ciklus befejezéséhez. És akkor ez vissza tudja lökni ezeket az ördögi ellenségeket abba az interdimenzionális feledésbe, ahonnan származtak! Tudsz elég sokáig túlélni?

  MEGTAGADNI A HALÁST!


  A halál végleges! Többnyire. Hacsak nem hajlandó meghalni, és újra megpróbálja! Amikor a szakadás véget ér, túlélés vagy halál miatt, a frissítések visszaállnak. De megtartod az összegyűjtött energiaforgácsokat! Használd őket állandó frissítések vásárlására, és segíts a Sentai szuperképességének növelésében!

  JELLEMZŐK

  • A Rangers szélhámos; nincs mentés, nincs plusz élet. A véletlenszerű bekapcsolás azt jelenti, hogy minden küldetés más stratégiát igényel.
  • Négy Ranger közül választhat, mindegyik saját egyedi képességekkel és kezdő technológiával.
  • Feat rendszer az új RiftTech, szintek, Rangers és egyebek feloldásához!
  • Használj energiazsetonokat, hogy fokozd sentai harcosaidat, hogy állandó előnyre tegyenek szert a sötétség erőivel szemben.
  • Két világ a gonosz elpusztításához – mindegyiknek megvan a maga mechanizmusa és kihívásai.
  • Engedd szabadjára a különféle RiftTech-eket, és válj megállíthatatlan harci erővé.
  • Sentai fantasztikusság – rendkívül menő sisakok, pózok és tokusatsu által ihletett ellenségek!
  • A 13 különböző nehézségi szinttel feloldható, a The Master Brain elleni harcod olyan sokáig fog dúlni, és csatáid dicsősége legendás lesz!
  • Hangoljon egy gyilkos főcímdalra! Ne halj meg!!!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció
  Megjelenés dátuma: 2023-05-24
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Rift Rangers termékhez

  Hasonló termékek