Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Rime Berta

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 312600

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 185 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek


  Üdvözöljük Rime Berta világában: a kardok, a varázslat és a taktikai harc szeszélyes világában. Parancsolj értelmes "bábok" imádnivaló, de halálos seregét egy olyan lelet megszerzésére, amelyről azt mondják, hogy bármilyen kívánságot teljesít.

  Alakítsa ki csapatát a kívánt módon, állítsa be mindegyiket a zászlóaljnak megfelelő osztályba, és irányítsa a csatateret a győzelem elérése érdekében.

  Livia története


  A játékosok Livia, egy fiatal lány útját követik, akinek faluja szörnyű betegség áldozata lett. Mivel nincs ismert gyógymód, Livia bemerészkedik egy titokzatos toronyba a falu szélén, ahol azt mondják, hogy egy olyan műtárgynak ad otthont, amely bármilyen kívánságot teljesíthet.

  Mivel fogalma sincs, mi vár ránk, Livia bátran belép a toronyba... és élete legnagyobb kalandjába.

  Klasszikus taktikai harc


  A Rime Berta klasszikus SRPG mechanikát használ, amelyet a játékosok megszerettek. Az egységek változtatható magasságú, rácsalapú csatatéren mozognak, és számos egyedi célpont és hatásterület támadást alkalmazhatnak.

  Rajtad múlik, hogyan birtokolod a csatateret. Nyers erővel győzed le az egyes egységeket egy egyenletes játéktéren, vagy a környezetet a saját előnyödre fordítod, és az ellenségeidet egy völgybe juttatod, mielőtt támadásba lendülsz?

  Minden osztálynak megvannak a maga erősségei és gyengeségei, és Önön múlik, hogy ezeket az előnyökre használja-e.

  Reaktív körcsata


  A Rime Bertában, míg a harcaid körökre oszlanak, ez nem jelenti azt, hogy védtelen vagy, amikor az ellenség a helyére kerül. Hatékony „reakciós” készségekkel beállíthatod egységeidet, hogy reagáljanak a csatatéren tapasztalható adott körülmények változásaira.

  Miután beállították, ezek a képességek az ellenség köre alatt aktiválódnak, lehetővé téve, hogy gyorsan megtorolhasd, amikor az árapály fordulni kezd.

  Szintezés és fejlesztés


  Ahogy az egységeid harcolnak és erősödnek, rengeteg új készséget sajátítanak el. Változtasd meg és váltsd ki azokat a készségeket, amelyekre szükséged van egységeid testreszabásához a stratégiádhoz. Még az egyes osztályokon belül is rengeteg testreszabási lehetőség található.

  Tanuld meg a megfelelő készségeket az egységeidhez, és képesek lesznek átváltani egy új hibrid osztályba, saját egyedi készségekkel és varázslatokkal. Minden osztálynak megvan a maga egyedi osztály-előléptetési fája, amely lehetőséget kínál arra, hogy tovább specializálódjon a katonája.

  Szabja testre, alakítsa ki stratégiáját, és vezesse csapatait győzelemre! A te kezedben van falud sorsa!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Stratégia Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2014-12-16
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Rime Berta termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek