Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Robo Miner

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 378570

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A Robo Miner PC-re érkezik

  Mobiljátékként indult, és most már közvetlenül a számítógépén játszhatja kedvenc Digging Game-jét. Úgy adaptálva, hogy jobban illeszkedjen az asztali képernyő lehetőségeihez, de továbbra is tartalmazza a Robo Miner népszerű játékelemeit.

  Élvezze a végtelen ásási szórakozást

  A Robo Minerben egy bányászrobotot irányítasz, amely képes lefúrni a felszínt. Az Ön parancsa, hogy megtalálja a végső gyémántot valahol minden szinten. Útközben különböző típusú érceket és kristályokat találhat, amelyek azonnali készpénzt biztosítanak Önnek. Ezt a bevételt költse el robotja fejlesztésére, hogy még mélyebbre áshasson. Minden szint lehetővé teszi, hogy mélyebbre áss, és értékesebb érceket találj.

  Óvatosnak kell lenned, hol ásol, és meg kell őrizned a robotodat a barlangoktól és más veszélyes blokkoktól. Használja a dinamitot, hogy áthaladjon fúrhatatlan tömbökön, és ejtőernyők, szkennerek, létrák és oszlopok segítségével térjen vissza a felszínre, és töltse fel akkumulátorait. Milyen mélyre lehet jutni?

  Egyszerű szórakozást keres?

  Akkor a Robo Miner az Ön számára. A leegyszerűsített játékmenetnek köszönhetően egy kis bányától kezdve több ezer méter mélyen ásva egy újabb gyémántot találhatsz. Vissza tudod vinni az UFO-hoz?
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2015-06-11
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Robo Miner termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek