Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Robo Miner

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 378570

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A Robo Miner PC-re érkezik

    Mobiljátékként indult, és most már közvetlenül a számítógépén játszhatja kedvenc Digging Game-jét. Úgy adaptálva, hogy jobban illeszkedjen az asztali képernyő lehetőségeihez, de továbbra is tartalmazza a Robo Miner népszerű játékelemeit.

    Élvezze a végtelen ásási szórakozást

    A Robo Minerben egy bányászrobotot irányítasz, amely képes lefúrni a felszínt. Az Ön parancsa, hogy megtalálja a végső gyémántot valahol minden szinten. Útközben különböző típusú érceket és kristályokat találhat, amelyek azonnali készpénzt biztosítanak Önnek. Ezt a bevételt költse el robotja fejlesztésére, hogy még mélyebbre áshasson. Minden szint lehetővé teszi, hogy mélyebbre áss, és értékesebb érceket találj.

    Óvatosnak kell lenned, hol ásol, és meg kell őrizned a robotodat a barlangoktól és más veszélyes blokkoktól. Használja a dinamitot, hogy áthaladjon fúrhatatlan tömbökön, és ejtőernyők, szkennerek, létrák és oszlopok segítségével térjen vissza a felszínre, és töltse fel akkumulátorait. Milyen mélyre lehet jutni?

    Egyszerű szórakozást keres?

    Akkor a Robo Miner az Ön számára. A leegyszerűsített játékmenetnek köszönhetően egy kis bányától kezdve több ezer méter mélyen ásva egy újabb gyémántot találhatsz. Vissza tudod vinni az UFO-hoz?
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2015-06-11
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Robo Miner termékhez

    Hasonló termékek