Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Robot Fighting

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 787420

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 5 300 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Vegyen részt az egyik BattleMinibots show-ban – különböző fegyverekkel felszerelt páncélozott, rádiós irányítású járművek látványos harcában. Hozz létre egy minibotot a saját garázsodban, és frissítsd a moduljait, hogy legyőzd riválisaidat az Arénában!

    Szívesen nézed a BattleBots és Robot Wars műsorokat? Mindig is arról álmodozott, hogy saját harci robotot készít, és csapatot épít, hogy részt vegyen a műsorban? A Robot Fighting segítségével bárki részese lehet – ez ugyanolyan izgalmas!

    Jelenleg két játékmód létezik: történet mód (vagy kihívás) és aréna harcok. A Challenge mód harcok láncolatát kínálja, amelyek egyre keményebbek és keményebbek lesznek, és több főnököt is le kell győznöd a folyamat során. Az Aréna mód lehetővé teszi, hogy szabadon vívjon harcot egy vagy három ellenféllel.

    Két lehetőséged van harci képességeid fejlesztésére: vásárolj új robotokat, erősebbeket, ijesztőbbeket, vagy frissítsd a kezdeti minibotjaidat különféle fegyverekkel – fűrészekkel, tűzvetővel, sokkolóval, mágnesekkel stb. és pajzsok.

    Küzdj több arénán további akadályokkal – csapdákkal, tüskés szalagokkal, ölőfűrészekkel, pokol emelőkkel, ramrodákkal stb. Lépj kapcsolatba az arénában lévő tárgyakkal (ládák, tűzoltó készülékek), és tanuld meg, hogyan használd a csapdákat a javadra. Szerezz tapasztalati pontokat, és hozzáférj a minibot testreszabásához.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2018-02-17
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Robot Fighting termékhez

    Hasonló termékek